- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Napi használatból adódó kisebb esztétikai sérülésekkel.
Nem látom a problémát, sztem Te kötekedsz a sok kedves eladóval!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
shteer
titán
vegyetek hamis GTX750-et az apróról
dsub + dvi-i alapból elárulja
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Wars Battlefront és FIFA 16 játék (PC)
"Eladóvá vált Star Wars Battlefront (PC) játékom, 17 óra játékidővel, kioldott kártyákkal és fegyverekkel és FIFA 16 (PC) játékom, 499 játékidővel, és Online bannal, tehát, csak offline lehet vele játszani."
Nem elég hogy accountot akar árulni, de még bannolva is van. El sem tudom képzelni mire gondolhat.
Live-Die-Respawn
-
seniman
veterán
-
seniman
veterán
Ha valami hetek óta rajtam szárad 95K-ért,mi a motiváció arra,hogy 100K-ra emeljem az árat?
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
seniman
veterán
válasz guftabi96 #20414 üzenetére
Annyit se igazán adnék érte tehát nem hiszem.Mars 760x2
-
seniman
veterán
válasz Trailblazer #20416 üzenetére
Létezik,a Kepler Titant befogja,ahol jól teljesít az SLi.Ha nincs SLi,akkor van 100ezerért egy 760-ad
Egy custom 980-as már kiröhögi.
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Intel i7 gamer de ha vga kell bele vegyél magadnak Ehhez pofa kell xD Bár a kiírt árért elviszem sőt lehet, hogy adok érte 2-t is
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Simi37
őstag
Nem csalódtam bennetek
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Trailblazer
veterán
Ja, nekem is csak a specifikációkból derült ki, hogy ez esetleg egy Sony lehet. De amúgy tényleg, milyen indíttatásból gondolja, hogy a saját címét kell megadnia a hirdetés címe helyett, míg a termékről ott egy szó sincs? Kereséssel hogy lehetne így megtalálnia annak, aki pont ilyenre vágyik és tűvé teszi érte az aprót?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
shteer
titán
-
patomi
őstag
Ne legyen igazam, de valaki(ke)t lehet be visznek az erdőbe. [link]
Tegnap ráírok egy palira, este belép, de válasz nincs. Másikra meg feladás után tíz perccel írtam rá, délután jön a válasz, hogy már eladta másnak.. Minek hirdetnek az ilyenek.
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
MK VII
veterán
No.. Letelt a bünti..
Mindenkitől bocsánatot kérek a tegnapi elharapódzott "magasröptű" bájcsevejért..
Szeretem ezt a topikot és senkivel nem akarok rosszba lenni. Sajnos elharapódzott a hangulat, de ki kellett állnom magamért, ez nem volt kérdés. Megérdemeltem amit kaptam, letelt. Ha valaki neheztel rám sajnálom. -
kisza25
félisten
az pedig vízálló tényleg, múltkor ismerős beitalozott és dobálta a telefont a sörök közé a víz/jégbe amiben a sör hűlt, vagy 3x szedtük ki, töröltük meg, az a hülye meg mindig visszadobta, de izomból ám, mert már erősre is itta magát, nem csak menőre
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kenwood
veterán
válasz MK VII #20431 üzenetére
[link]
A Dying Light pont jo pelda,mert annak pont i5 a minimum prociigenye
[link]No para.
Nekem mar bent volt a popcorn a mikroban, amikor elkezdtek takaritani.
Ha esetleg igazi ferfi modjara szemelyesen is megbeszelnetek,akkor majd egy linket dobjatok be a videorol plz[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
MK VII
veterán
válasz kenwood #20434 üzenetére
Példának példa.. Viszont azt azért megjegyzem, hogy ritkán játszok végig játékot, de azt kijátszottam. Azzal a konfiggal ami az adatlapomon van, fullHD high beállítások mellett, 25-35fps-sel. Teljesen játszható volt. 3,3ghz picit kevéske már oda és az R7 360 sem combos, de valószínűleg játszható vele médiumon fullHD-ban.
A minimum 60fps huszároknak természetesen ez a konfig nem konfig.Személyesen biztos nem játsszuk le. Annyira szerintem mindkettőnk intelligens, hogy egy topik vita miatt nem fogunk összeugrani.
-
kisza25
félisten
válasz MK VII #20436 üzenetére
régen én is 25-35 FPS-el elvoltam, de aztán vén fejjel elkezdtem multizni, ott meg hátrány, ha nincs minimum 60FPS-ed, most már ott tartok, hogy azt is észreveszem, ha 100 alatt van
különben sem bunyóról volt szó, hanem lövöldözésről
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Bird
addikt
Téves hirdetés.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
SUPREME7
addikt
[http://hardverapro.hu/apro/6_magos_pc_elado_ps_3-4_csere_beszamitas_erdekel_ingyen]
Ingyen posta!!! Úgy tűnik beépítette az árba, és kuvaitból hozzák lóháton
-
wolfman
veterán
Jóemberek, vélemény kellene.
Jófogáson kinéztem egy szerszámoskészletet kofferben. Nézem az árat meg hogy mennyiért postáz, kerek összeg fölött pár száz forintra jönne ki. Mivel írtam neki és nem volt belépve pár napja, mondom felhívom. Felhívtam, mondom érdeklődök, kell. Hát ha már párszáz forint, bátorkodtam megkérdezni, hogy azt a kicsit lecsaphatjuk-e és egy kerek ötjegyű számmal rendezzük a dolgot. Mikor megemlítettem azzal jött, hogy hát ő olcsón is ide tudja adni, de akkor szar minőséget fogok kapni. Mondtam neki, hogy nekem ne másikat küldjön vagy hasonlót, hanem azt, ami a képeken van, azt a kódszámú készletet, szóval beleférhetünk-e a kerek összegbe (bár igen, itt lehet vitatkozni, hogy én vagyok skót hogy párszázat elakarok mismásolni vagy ő a
zsidó, hogy nem engedi el a jelentéktelen összeget. Erre mondja, hogy jó azt fogom kapni, elkérte a címem.
Ez még hagyján, de mondom hogy utalok előre, ekkor mondta, hogy nem kell, utánvét jó. Említettem, hogy így magával fog kibaszni, mondta, hogy nem gond, így neki megfelel.Kérdésem az lenne, hogy ha mégis buzikurva lenne és átakarna baszni valahogy, ezt tudom jelezni valahogy a Jófogás rendszerében? Igen, tudom hogy sokat nem ér, de én egyáltalán nem látok ilyen jellegű gombot vagy lehetőséget, ami furcsa egy ilyen volumenű oldalnál. Mondjuk az is igaz, hogy ez a legkisebb baja az oldalnak.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest