- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Elég érdekes az ismeretségi köröd...
Persze nyilván megosztották, meg csak találtad a neten... de nekem nagyon gyanús vagyHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
áron alul...
tudnak ezek valamit.. de hogy egy táp mitöl gamer azt nem tudhatjuk..
[ Szerkesztve ]
-
-
TaaT
nagyúr
"Sziasztok! Az a nagy harci helyzet, hogy kaptunk pár iPhone 5s uj készülékékél, amit mi nem tudunk eladni, mert nincs rajta fólia! Ezert inkább ügydöntőtűnk, hogy szétosztjuk az oldal lájkolói között!
Tehát ha szeretném te is egy ilyen készüléket akkor nincs más dolog mint megosztani a képet!"[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
seniman
veterán
válasz Trailblazer #19918 üzenetére
Mégis hány marha lájkolja és megosztja. A múltkor valamelyik bolt FB oldalán(PCX,Ipon a fene tudja már)jött a poszt,hogy megjelent valami újdonság a kínálatban,a bégető nyáj,már irkálta is hsz-be,hogy "osztva".Én meg letörtem a lelkesedésüket és odaírtam,hogy barikák ez nem nyereményjáték.Csak egy hír.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Trailblazer
veterán
-
wolfman
veterán
A legnagyobb fejfájdalmam, hogy mind a mai napig sok olyan ismerősöm van, akik benyelik ezeket a LIKE-olós oldalakat. Megosztják, nekem meg tele a falam mindenféle szeméttel. Embert letiltani nem akarom, követését nem akarom leállítani. Kéne ilyen funkció, hogy adott ismerős oldal LIKE-olásait tiltsa a fb, ne mindent, de nincs. Eleinte volt hogy megnyitottam, párat, kikerültem cím alapján ezt a LIKE funkciót, de mind, egytől egyig felesleges semmik. Van ami ezer éves hír volt, van aminek meg nincs csattanója.
"A lány csak egy romantikus estét szeretett volna, de amint a fiú este megjelent, minden rosszra fordult..."
És a csattanó, hogy a srác nem ért rá mert elutazott szintű faszságok. Na most ezekkel tele van a fal még mindig. Ezekre nem lehet valami szűrést vagy jelentést csinálni, hogy az oldalt betiltsák?[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
őstag
válasz kornel76 #19925 üzenetére
Röviden: ahogy customer114 megírta...
Bővebben: telefon kamerával veszi a környezet képét, és arra rávetíti a kívánt tartalmat. Nem a környezet alá renderel neked egy objektumot (jelen esetben egy pokemont) árnyékolva, mivel a tér megjelenítése egy darab 2D képből egy csúcstelefon számára sem megvalósítható feladat. Természetesen, ha a térképen egy statikus objektum szerepel (például épület), ezeket figyelembe veszi a program ha megfelelően lett lekódolva, így azzal elrejtheti a user elől az épülettel.
De egy autó tipikusan nem ilyen...
-
Zolás
addikt
válasz customer114 #19926 üzenetére
Ez egy kamionos Facebook oldalról lett kivágva. A kamion meg marha nagy.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
MK VII
veterán
válasz QbHead #19922 üzenetére
Hál' istennek már halnak az ilyen hülyék.. Pokémon gozott és lelőtték, mert magán területre ment be.
De sok eset van már most.. Volt aki belesétált a tengerbe, mert nem figyelte, hogy mi van előtte és a járókelők mentették ki, mert nem tudott úszni.
Vicc.. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MK VII #19930 üzenetére
Látom megy a mesterségesen generált Pokémon utálat:
"Ez az első haláleset a világon, amely a Pokémon Góhoz köthető, igaz, valószínűleg nem a játék használata vezetett a tragédiához."
"A nyomozók egyelőre nem tudták megállapítani, miért nyitottak tüzet a fiatalokra."
Szó sincs magánterületről, meg semmi ilyesmiről. Engem pl nem érdekel a játék, de sokaknál a játék utálatát, meg a beszólogatást nem értem. Kinek mi köze van hozzá hogy egy adott ember mivel játszik. Idióta balesetek meg eddig is voltak, elég csak az IQ halott selfie-zős halálesetekre gondolni. Ez egyáltalán nem újdonság.
Live-Die-Respawn
-
MK VII
veterán
Mert lehozták a hírekbe, hogy magánterületre mentek be és a tulaj lelőtte őket, mert azt hitte betörők?
De engem annyira nem érdekel, hogy az ilyen hülye faszok, legyen az akár gyerek felnőtt, hogy lesz öngyilkos.. Én örömmel olvasom az ilyen híreket.. Egyel kevesebb birka van a földön.
Persze lehet a játékot úgy is játszani, hogy ép eszűen, de az ilyen esetek pont arra mutatnak rá, hogy több a hülye játékos mint a normális..
Nekem tetszik a játék amíg szelektálja az emberiséget..
Nem vagyok emberbarát.. Aki hülye azt kurvára nem tudom sajnálni..Amúgy meg tudod mondani, hogy mit lehet szeretni abban a szarban? Mert, hogy így mesterségesen generált játékutálatról beszélsz. Én egyszer letöltöttem, hogy megnézzem mitől hülyülnek az emberek.. Véleményem szerint pont arra jó a játék amiket ezekben a hírekben lehet róla olvasni. Semmi többre.
(#19932) customer114
+1.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz customer114 #19936 üzenetére
Nem húztam én fel magam.. Egyszerűen csak nem bírom elviselni a hülyéket és megvan a véleményem az ilyen emberekről.. Szerintem kurva sok ember él a földön.. Legalább fogynak...
Azt meg főleg nem bírom amikor ilyen szar játékok mellett kiáll valaki.. Ezek mind az emberiség butulásához vezetnek. Semmivel nem lendítik előre az emberiséget.. Ennyi. -
Out
addikt
válasz customer114 #19936 üzenetére
Ezt értem, de mit keres bármilyen jármű a pakolónál? Maximum bevásárlókocsit tudok elképzelni, de itt már kamionokról volt szó
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
1tom
aktív tag
Van 2 konzol itt a HA-on, az egyiknél azt írja az eladó, hogy "kicsit hajszál karcos": [link]. Nem tudom,hogy az Én szemem káprázik de ez a gép szerintem a fényes résznél inkább agyon karcolt.
A másiknál meg aki árulja azt írja, hogy "enyhe sérülés" az egyik sarkán: [link]. Én úgy látom, hogy gyakorlatilag a jobb elejénél sarok rész nincs.
Nem értem ha valaki árul valamit miért nem írja oda, hogy mi a valós állapotot. Bár, lehet Én vagyok nagy igényű talán, de szerintetek, ezek az eladók a valóságot írjak le? Az rendben van, hogy próbáljak minél fényesebben mutatni a valóságot, hogy elkeljen a cucc, de ez már véleményem szerint egy kicsit elnagyolt állítás, hogy "kicsit hajszál karcos" meg "enyhe sérülés".
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest