- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
[link]
Nagyonszélessávú[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #20499 üzenetére
Nah, csak eljött az FX kora! 6100-as konfig 200k-ért... bakker, enyémért nem kérnék ennyit...
seniman: félsz, h valamit tanulnál? "Olyan 38-40, nem inkább olyan 35 cm magas..." szal. marketing az van, centije meg nincs. De széles a sáv, ennyi elég.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MK VII
veterán
Lökök neki egy kis terhelést. Jól odalökte neki a terhelést..
Annyit sírok ezen a palin, hogy az már fáj..Amúgy nem mehet neki rosszul a külföldi lomizás. Nem gyenge Citizen ott figyel a kezén. Promaster. Csak nehogy egyszer beáztassa, mert 90k egy szerkezet csere benne, ha nagyon odalenne és csak Németországban cserélik. Még a pesti Citkó szervíz sem kap hozzá alkatrészt.
(#20503) Baltoafarkas
Hehe. Itt porondon van régóta csak ritkán kerül be.
Én külön topikot nyitnék neki.(#20509) seniman
Na igen.. Emlékszem mennyi oltás volta videói alatt régebben. Már eleve letiltotta a kommenteket."Gyönyörű szép, tisztán viszi, terhelésnél is a hangokat. Hát nem tudom mennyire tudta rögzíteni egy mikrofonja a kamerámnak, illetve a mikrofonja a kamerámnak."
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MK VII #20508 üzenetére
sokan rejszolnak a drága órákra, magam nem igazán értem miért és nem is értékelem az órákat igazán... Miben több ez, mint a 15k m utatós óra? Arany vagy ilyesmi?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MK VII
veterán
válasz ViZion #20510 üzenetére
Teljesen igazad van. Megértem az álláspontodat.. El is fogadom.. Majdnem így vagyok vele én is annyi különbséggel, hogy teljes mértékben megértem azokat akik több százezres vagy millás órákat hordanak..
Tök véletlenül órás vagyok.. Megjártam a pesti Kristóf téri Tag Heuer, Breitling, Cartier, IWC szervizt. Dolgoztam Manchesterben a Tag Heuernél is. Sok drága órát javítottam.. Javítottam.. Saját nincs, nem is kell.. Tényleg nem tudom elképzelni magam egy 2 millás Tag Heuer Carerában pl amihez 179 ezer forint a bőrszíj vagy egy V4-be amihez 700 ezer két darab bőr, hogy feltehesd a kezedre.
Nem a mi szintünk ez már..Amúgy Nagy Zoltán kezén az az óra ma már egy teljesen átlagos árat képvisel.. 150 ezer forintot röhögve kiadnak az emberek órára.
(#20513) kenwood
Én abba már nem merném beletenni a hátsóm.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
En siman el tudom kepzelni magamat egy Bugatti Veyronban is
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
törölt tag
válasz ViZion #20510 üzenetére
Presztízstermék, rangot sugall, hátteret, nagy pénzmagot.
Maserati is elvisz a boltba, mint egy Swift. Kb. ennyi. Mondom úgy, hogy nem hordtam órát sose, mert nem szeretem őket. De van amelyik szép, és van akinek jól is áll. És egyben ékszer is tehát lehet drága is, vannak szaros karkötők, nyakláncok is milliókért, akkor már inkább egy óra kerüljön annyiba, az legalább tud is valamit.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz MK VII #20512 üzenetére
Meg van oldva a szuper sportkocsiknal a varosi kozlekedes,nem kell kislabujjkorommel nyomni a gazt.
Persze ez csak azon segit,ha a kocsitol felsz.
Ha magadtol, az mas tesztaMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
guftabi96
addikt
-
ViZion
félisten
válasz guftabi96 #20518 üzenetére
Gondolom alku képes az ár... mittomén postát állja...
-
ViZion
félisten
-
guftabi96
addikt
"A lényeg, hogy ez egy nem szokványos kiadás és méghozzá kevesebb is van belőle a piacon. Mivel ez a kártya olyan, mintha kettő 2Gb-os normál 760 kártya lenne egyben. Az ára ezért magasabb a többinél."
Egyébként emberünk már árat is csökkentett, az új ár 62k!!!! Olcsóbb, mint a gyufa, vegyétek-vigyétek!
#KeepFightingMichael
-
ViZion
félisten
válasz seniman #20526 üzenetére
gondoltam...
Azt nem érti, h mittomén a HD3890 is ritka VOLT. Teljesítményre jó VOLT. De mindez csak múltidő, a mai karik diktálják az árakat, és jelenleg az RX480, RX470 -ha kapni lehet majd- alaposan átírja minden régi kari árát.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
patomi
őstag
Gödöllő Nem hirdetés de csöppet vicces.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
kenwood
veterán
En szeretem a markas ruhakat,a jo kicsit,meg ugy alapvetoen a luxust.
Vagyis szeretnem,ha lenne penzem ra.
Az ora viszont nekem ket okbol is hatul van a prioritasban :- Az idot mutatja a telom is
- az orakhoz nem ertenek a csajok,en pedig nem a fasziknak akarok imponalniMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
guftabi96
addikt
válasz seniman #20537 üzenetére
Pedig nem írtál semmi olyat..
Egyértelműen el volt tévedve a srác, nem is tudta, hogy mit árul.
Nekem szerencsére sikerült úgy odaszúrnom, hogy még a hsz-t se törölték ki (bár szemmel láthatóan nem esett le neki, hogy miért kérdeztem).
De akkor ezek után majd szépen lehet az ilyeneknek a beárazós topikot linkelni...
Még most is 52-ért van fent. Ennyiért már vannak 4gb-os 380-ak és gtx 960-ak is fent... ráadásul azok garisak.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
-
ViZion
félisten
válasz seniman #20542 üzenetére
kitiltás? Azt hol látod? Már nincs miért moderáltuk, pedig kíváncsi lettem volna, h a korrekt ajánlatodat miért is találták problémásnak... 760-ért egy 780 és még fizettél is volna, hol itt a baj?
Szerk.: OK, privi jött, de mi volt az indok? Idióta hirdetőket nem tilCSák ki?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ViZion #20543 üzenetére
"Már nincs miért moderáltuk, pedig kíváncsi lettem volna, h a korrekt ajánlatodat miért is találták problémásnak"
"Idióta hirdetőket nem tilCSák ki?"
Biztos lesznek olyanok akik nem értenek velem egyet, de ha az idióta hirdetők ki lennének tiltva / szűrve, nem lehetne utolérni a lapcsaládnak a vatera / jófogás duót. Az által, hogy ezek meg vannak tűrve, egyre több és több hasonló hirdetés fog megjelenni idővel. Mire a hirdetések száma eléri egy "kritikus" mennyiséget, megsarcolják, mint ahogy korábban tervben is volt.
-
konikan
aktív tag
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
MurdR
veterán
válasz seniman #20549 üzenetére
Vicces fiú vagy.
Nem a beszámítósdival nyertél fél óra kitiltást, hanem a stílussal amivel körítetted a mondanivalódat, azt is tedd hozzá.
Pont nem játszott közre személyes sérelem, ha közrejátszott volna, akkor ez a sokadik kitiltásod lett volna.
Igen, sokadjára töröltem utánad, és eddig még figyelmeztetést sem kaptál érte, pedig volt olyan is, amikor HA-n topic-szintű figyelmeztetés után ugyan ott folytattad a párbeszédet, ahol előtte abbahagytad.Baltoafarkas: Nyugodtan pofán lehet b...ni, szívesen adok elérhetőséget bárkinek.
aero2zero: A hardverapród azért szól közbe, mert ez a feladata. Tudja a jobb kéz, hogy mit csinál a bal, nincsenek mozgáskoordinációs problémáim.
A továbbiakban ha valakinek problémája vagy észrevétele lenne a moderálással kapcsolatban, akkor a ,,Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések" topicban folytathatjuk a diskurzust, ne gyerekeskedjünk már.
ITT zárjuk le.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest