-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz customer114 #20653 üzenetére
Fickó pont úgy is néz ki.... Neki 3 nyelv ismerete kellett ehhez a teljesítményhez.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Enzolord
addikt
válasz customer114 #20637 üzenetére
nehogy ő értékeljen Téged 5 piros ponttal.. vagy többel..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Vangelis
félisten
-
seniman
veterán
A csajok hirdetése nem különleges,volt már precedens:[link]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Enzolord
addikt
válasz seniman #20658 üzenetére
No igen, nem biztos, de szerintem ez fake..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
válasz pikszel #20648 üzenetére
Másfél éves csődör póni cuccokkal (könnyű kocsi, szerszám, több kantár, hajtó szár, nyereg, nyereg alátét) cserélhető borjúra, birkára, kanca pónira, kanca csikóra.
15db anyabirka 1-2 évesek és egy kos, cserélhető tehénre, üszőre (fiatal tehén ami még nem borjadzott) vagy egy 50-es MTZ-re.
Én megértettem elsőre, de lehet mert paraszt vagyok...... Mondjuk nálam 82-es MTZ dagasztja a szart.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz customer114 #20653 üzenetére
Felénk jó német + valami angol és van munkahelyed. Németül kevesen tudnak, okádják kifelé a sulik a sok angolost, közben németesek nincsenek, de az angolos nem szólal meg angolul sem...
soksi kerrt Rómeóéknag. hatutam vóna ako velúk csináztatom a ujj konyhát. bisztrósan szépen leragtág vona a metlakit.
Baltoafarkas: a 82-es már úri gép, 50 az igazi. Akkor Te már újgazdagkisgazda vagy? Én egy T4K-nak is örülnék... RS volt, de elattuk, fiatal voltam'oszt köllöttapíz
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
válasz ViZion #20663 üzenetére
82-ből is van olyan szakadt szar, hogy egy jobb 50-es leveri. Inkább az a lényeg, hogy a 82-nek van négykerék hajtás ami azért alap egy traktornál, meg van már annyi ereje hogy valamit lehet vele csinálgatni is. Ha nem két sort akarsz csak szántani, hanem dolgozni is vele.
De hát bőven van ahova ezek is kevesek, 100-120 lovasokat lehet megfektetni egy komolyabb talajmunkával, 150 ló a minimum szántóföldre ha akarsz is dolgozni. -
kenwood
veterán
L1nk
Traktorhuzo kupa.
Nem, nem a traktort kell huzni
Az egyik indulo gep 100 litert eszik 100-on.
Marmint 100 meteren[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Samus
addikt
válasz kenwood #20666 üzenetére
YouTube-on rengeteget néztem, külföldön népszerű "sport", nekem tetszik. Látni egész elvetemült megoldásokat, én az éptett traktorokkal való húzást szeretem, ott vannak a komoly gépek.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
seniman
veterán
-
Samus
addikt
válasz customer114 #20672 üzenetére
Nem hittem volna, hogy nálunk van ilyen egyesület és versenyzők is...kár, hogy nagyon messze lakok az eseménytől...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Trailblazer
veterán
Srácok, ugye nem csak én érzem úgy, hogy ez a mai egy különösen erős nap volt a totyik történelmében?
Nagyon kemény versenyzőkkel jelentkeztetek.Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Beretvás
veterán
válasz Trailblazer #20676 üzenetére
kemények mint a kád széle...
-
kenwood
veterán
válasz Trailblazer #20676 üzenetére
Nekem meg csak most kerult fel a pont az i-re.
Helyi notebook hirdetes :". Évente volt szervizben takarítási,karbantartási célzattal.
másfél éve a videókártya chipsetje refibrusdelve lett. "Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Killer01
őstag
válasz Trailblazer #20678 üzenetére
Bevallom, én először azt hittem a báránykát hívják BMW-nek.... aztán az üzemanyag: benzin sornál leesett (vagy csak nem ismerek olyan bárányt, ami benzint legel).
-
seniman
veterán
Helyi VGA hirdetésben találtam:
"Minden tartozékkal, elektromos számlával ami egybe a garancia is"
Gondolom emailben küldött számlára gondolt,mint amit a PCX-nél is küldenek.
(#20681) aero2zero
Reball lesz az. Remélem nem valami háztáji villanytűzhelyes mókolás volt.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Trailblazer #20681 üzenetére
Valoszinu,de az is mast jelent
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
seniman
veterán
válasz Trailblazer #20683 üzenetére
Vagy Nohab.Ja nem,az mozdony.
-
guftabi96
addikt
"Point of View GF GTX560 2GB 256bit DDR5 Hibás csikóz a képe"
#KeepFightingMichael
-
konikan
aktív tag
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
snecy20
nagyúr
Nem ultragáz egy ilyen 25 éves bontószökevény TV-ért elkérni 5000ft-ot, főleg hogy hibás?
Ez a mit fizetsz, hogy elszállítsam a hulladékodat kategória...Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
"Ritkaság core2quad q6600 akció!" - 14.990
Azért ehhez pofa kell..
-
gozso
őstag
Fb csoportból:
Gamerpc-t szeretnék venni sűrgős!16gb ram és 50000 ft alatt ha lehett.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest