- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
peba0706
csendes tag
Amit írtál, azok nekem is előjöttek a konzolban teljesen véletlen időközönként. Olyan érzésem van, ha nem írom be elég gyorsan a parancsokat, akkor ezek az üzenetek "érvényesítik" magukat és hiábavaló a próbálkozásom.
Nálam tehát szintén a 360R szürke, ami lassan 3-4 éves, amint tudom cserélem, de előtte én is megnézem a kondikat, mi a helyzet.
Lenne viszont egy másik kérdésem; PÜ-ben említette dchard és más külföldi oldalakon is olvastam, hogy az SNR macerálással el lehet rontani a vonalat? Ez mégis hogyan valósulhat meg és mit lehet ezen "elrontani"? Vagy beáll szinkronba, vagy nem, vagy tévedek?
Nem vagyok képzett híradástechnikai műszerész, csak szeretnék megoldást találni a néha szakadozó 5 megás ADSL problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest