- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbg
senior tag
válasz
scarabeus86 #28 üzenetére
Ez a lap tovabbra sem a jatekos letrol szol, es nem is feltetlenul a banyaszatrol, arra lattunk jo nehany specifikus termeket az elmult honapokban. Ez egy WS lap: mondjuk beledobsz egy VGA-t, ket 10Gbit-es NIC-et, ket PCIe-es SSD-t, es mindenki koszoni, jol van, megfelelo savszellel.
-
scarabeus86
tag
Minek kell ennyi PCI egy lapra? Bányászgépnek? Játékok 80%-a két VGA-t sem tud normálisan kihasználni.
-
Robert07
aktív tag
Nem tudom, szerintem az extra hutobordak helyett mondjuk lehetne rajta egy 10G ethernet vezerlo, vagy esetleg elolapi usb3.1g2. Ezeknek meg ertelme is lenne.
-
bteebi
veterán
válasz
Walter_White #11 üzenetére
Nekem is eléggé tetszik - kinézetre is, de inkább felszereltségre. Mondjuk ehhez már tényleg nagyon kimaxolt gép kell, hogy legyen is értelme... Ha meg az nincs meg, akkor csak pénzkidobás. Ennyi pénzt amúgy aligha szánnék alaplapra, talán még akkor se, ha nagyon burzsuj lennék. Na jó, akkor talán
, de ez a veszély sajna nem fenyeget
.
-
Skynet258
veterán
Eddig akkor volt valami drágább, ha gamer volt. Az új trend meg az lesz, hogyha "ciki a gamerség", akkor fizess még többet. Cool.
-
<Lacy85>
addikt
Passz. Lehet, hogy amiken tesztelték őket, azok a programok nem nagyon használják ki a 10+ magot.
Egyedül Cinebench alatt volt durvább előnye az 1950X-nek.
CPU Mark-ban elhanyagolható volt az előnye, Blenderben konkrétan egálban volt a 2 proci, Adobe Media Encoderben is talán fél perccel végzett hamarabb, stb.
Játékokban meg egyértelműen intel a jobb, de ezt nem is nézem, mert nyilván azok nem használnak ennyi magot.Csak akkor mi a bánatra jó egy ilyen proci?
-
Jól néz ki, elfogadnám.
-
<Lacy85>
addikt
Eleinte tök jónak tűntek ezek a TR4-es procik, de egy csomó tesztet néztem róluk, és a 10 magos 7900X simán ott van a nyakán. Egy pár dologban meg még jobb is nála.
Nem értem, mi a bánat van, mert az 1950X-ben elvileg 6 maggal több van. -
Hány fps-t hoz az a fém lap ott hátul?!
Jah, nem gémer... Akkor hány száz ezerrel lesz drágább? -
Redneck
nagyúr
Alapvetően mutatós, de ez a Designare logó és felirat elég bazári.
-
Walter_White
senior tag
Nagyon szép! Nekem nagyon bejön ez a dizájn! Ha elöbb jött volna... Lehet ezt választom, A + Gigabites Lanért, de legfőképp a merevítő hátlemez miatt (talán még hőeloszlásra is rásegít)
(bár 115eFt-ért vettem az Aorus 7-et, lehet annyi felárat nem ér meg)
Szerintem olyan 140-150eFt-nál meg kell álljon. -
törölt tag
Még a műanyag betétet kellene letépni, valamint a chipset hűtő nézzen ki-funkcionáljon, mint egy chipset hűtő, és "tökéletes" lenne. A backplate-nek mi a szerepe?!
-
westlake
félisten
Gigabyte AORUS Gaming 7 ~93.000 forint + ÁFA-ért van belistázva nagykernél. Olyan 87.000 forint + ÁFA környékén meg lehet majd venni kiskerben is. Szerintem.
-
Lacok
őstag
"csak apróbb eltérések lesznek, ami szemre leginkább a dizájnban érhető tetten "
És a kasszánál árban.
-
ViZion
félisten
Akkora a procifoglalat... én belepattintanék 2 db rizsa 1200-ast
-
Zotya84
őstag
Úgy megvenném, de amíg nem megy az NVMe RAID boot, addig úgysem tudom (ki)használni...
-
aelod
veterán
Nincs benne rgb led nem jó semmire.
-
prolad
addikt
Tetszik az a backplate a hátán, nem is láttam még ilyet alaplapnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Windows 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dying Light Beast
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest