Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jaffafa

aktív tag

Sokakkal ellentétben én leszarom (már elnézést), hogy pálmafa levélen lévö katicabogárnak hogyan csillog a hátán a napfény. Engem a játék összképe érdekel, nemcsak az, hogy milyen szép egy karakter vagy videó. Szart sem ér az a játék ahol szépek a cuccok, de maga a játékélmény közelít a nullához. Megvettem (én marha) a Crysis-t, ráadásul vmi extra kiadásban nem is olyan rég. Talán, ha 3 órát toltam, akkor sokat mondok. Persze izlések és pofonok. Nekem a MW1-2 az etalon. Lehet, hogy rövidek, meg nem olyan csúcs a grafika, de legalább megvan bennük a pörgés, meg az adrenalin. A crysis nagyon-nagyon szép, nem tagadom, de vannak benne über gáz dolgok. Engem 600 km-röl észrevett állandóan a csónakos csávó, ráadásul ki sem lehetett nyírni. Ennek ellenére én azt mondom, hogy igen, szükség van egy újabb Crysis-re, de csak akkor, ha megint dobank valami nagyot. Az meg, hogy milyen hardver kell majd alá az mellékes szerintem. Kb annyira releváns, mint amikor itthon sírnak, hogy mennyi a minimálbér és, hogy milyen drága az új plazma TV. Akinek kell az úgyis megveszi majd.

Új hozzászólás Aktív témák