Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Lényeg a lényeg ennyiért ez sok én őszintén az mw2-őt is 4000-ért adtam volna max, meg a waw-ot is. Csak annyira látszik rajta hogy tök ugyanaz az egész, és simán elkérnek egy 10-est érte, tényleg kíváncsi lennék mennyit dolgoztak ezen mert mondhatni minden megvolt már. Sokat kérnek el, de keveset tesznek hozzá.
-
BalaNce87
addikt
Hát személy szerint nekem az mw2 nem nyújott akkora pluszt a 4-hez képest voltak új perkek meg fegyverek de ez nem győzött meg arról hogy ez 10-et megér, meg hozzá teszem azt is hogy 4-nél jóval gyengébb lett, pedig már a 4 se tetszett annyira. Cod-ra egy 10-es rablás én úgy vagyok ezzel, mind1ikkel lehet multizni de hamar ráunok pláne a wawtól nézve, meg tegyük hozzá hogy nem is tetszik az egész koncepció rossz irányba ment át az egész. Itt nem a vásárlók elégedettségére mennek meg a játék támogatásráa hanem hogy minnél több pénzt húzzunk ki az emberek zsebéből, pedig a 4-nél még nem voltak ilyen problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest