- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
BalaNce87 #80 üzenetére
Hát mégha a multit nem nézzük akkor is elég kevés, gyakorlatilag kiviszed a story módot aztán szevasz, mert más nincs benne. Bár ha úgy megcsinálják a végéig, mint az első felét, akkor nem is kéne bele több.
Am a CoD-okat mindig is 2 évig fejlesztették, csak most évenként jön mivel 2-en nyomatják. Lehet sűrűn jönnek, de legalább van normális multi fps -
feka007
veterán
válasz
BalaNce87 #71 üzenetére
Hát én meg a Mafia 2-ért nem fizetnék 10-12 ezret, mikor másfél nap alatt kivittem az én lassú tempómmal. Mondjuk sztem jó lett az utolsó 1-2 chapter kivételével ami szar lett, de ennyiért multi nélkül nem vennék játékot..
Black Ops-t eddigi videók alapján sztem megveszem, de előtte azért letesztelem -
feka007
veterán
válasz
BalaNce87 #65 üzenetére
Nem veszek annyi játékot, hogy ne férjen bele 1-2-szer 10-12k arra amivel sokat játszok. Egy tankolás többe kerül már.. Persze lehetne olcsóbb (mint minden..), én sem rendeltem elő még és sztem nem is fogom, mert megjelenés előtt 1-2 nappal már úgyis kint lesz és lehet tesztelni, meg sztem lesznek akciók, ahol 2-3k-val olcsóbb, mint az MW2-nél.
MW2-nél az IWNet meg a DLC-k elég nagy görénység volt, nem is vettem meg 1 dlc-t se-. CoD5-höz elég korrekt support volt, csomó új mapet adtak ingyen, kiadtak egy rakás patchet, talán ennél is így lesz. -
feka007
veterán
-
feka007
veterán
Legutóbbi videók alapján sztem elég jó részt hoztak össze a Treyarchnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest