- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
A jó öreg P906i nagyon jól tartja magát (hetek óta dobogós). A W61S is elég jól fogy (az a 10 hely azért mutat valamit). Jah, a whyphone marad felejtős.
A Willcom Honey Bee modelje pedig első, ahogy az várható volt. Az a külső már elég régi. De legalábbis találkoztam már vele. -
copin
őstag
Kész, félkész oldalak és házi hírek, avagy "ráértem volna még ezzel" című hozzászólás következik.
W63 Casio
W64 Sharp
W65 Toshiba
W65 Kyocera Végre egy jó oldal!
W64 Sony
W62 PanasonicÖsszefoglaló az au díszpintyekről
#34 Az SH906i is whyphone ellenfél. Most házon belül kapott egyet.
-
2T
tag
-
copin
őstag
-
copin
őstag
Úgy volt hogy élőben adják a bemutatót, de lemaradtam róla.
Na jó, a 830P még sztár lesz az eladásokban. De most nem ez volt elsősorban szem előtt.
-
copin
őstag
Nem lehet használni au telefonokat, elsősorban 2 okból. Az egyik, hogy RUIM kártyával működnek, emiatt a turbo simes varázslat nem igazán hat. Ha esetleg leküzdötted ezt a problémát, akkor azzal szembesülsz, hogy nem áll rá automatikusan a gsm hálózatra. Ez mondjuk nekem kicsit furcsa, hogy automatikusan nem vált a gsm és a cdma között. Van amelyikben meg lehet oldani. Inkább felejtsd el az au mobiljait. Csütörtökön jönnek a Softbanktól olyanok, amelyek már engem is beindítanak (remélem
).
-
ilyen_85
senior tag
Ezek a telefonok milyen hálózaton üzemelnek? Nem lehet valahogy itthon is használni őket?
-
Reaper
őstag
A kijelző ráfordulása emlékeztet a SHARP 903-ra
de persze azt sem lehetett itthon kapni.
-
Integra
titán
nagy képek
lehet a cikkbe linkelni -
Integra
titán
-
rOwLeY
őstag
huhh ez a kijelző eszméletlen lehet!
-
iknight
senior tag
Nagyon jól néz ki ez a telefon, és képekről itélve olyan mintha nemcsak a megapixel számmal, de mintha az objektívvel is foglalkoztak volna kicsit a casio műhelyeiben. Szerintem nálunk is lenne rá kereslet, a Casio név elég patinánsan hangzik még kishaztánkban. Írjunk petíciót a Casió igazgatójának hogy legyen
-
kavicssli
addikt
Valaki nem megy mostanába Ázsiába?
nagyon üt ez a teló
-
brumesz
aktív tag
ilyenkor mindig úgy érzem,hogy mi itt Európában a kőkorszakban élünk
amúgy,lehet hogy írták már,de a képen látszik hogy elég jó optikája van...f2.8,és 28mm-es!nagylátó! -
goofy86
tag
Én is megmutatnám neki a zsebemet belülről!
-
tween
őstag
Űberbrutál...
-
mark75
senior tag
Elfogadnám
-
2T
tag
Ez a kijelző aztán kitölti a fedlapot
-
copin
őstag
Valahol lehetett érezni hogy jön egy ilyen model, a meglepetés, hogy OLED. Amikor még az FCC-nél járt, mindenki csak a kameráról írt, pedig a kijelző is megér egy imát. Most már világos hogy mire várt a KDDI, egészen a '08-as téli kollekcióig. Talán megérte, de csütörtök reggel fél hétkor kezdődik a Softbank bemutatója is. Remélem nem a White plant, akarják reklámozni. Azt már ismerem.
Amúgy van aki összekeverte a modelleket izgalmában.
W63H,
W63CA,
W64SH,
W65T,
W65K,
W64S,
W62PA Willcom is bejelentette az új modelleket. WS023T-t emlegetik, de az nem fogja őket az eladási adatok élére repíteni őket, továbbra sem. Szerdára befér a docomo, vagy legyen az övék az utolsó szó? A végén kiderül hogy csak a tavaszival jönnek.
-
Vtwo
senior tag
A fasorba se vagyunk
-
Ricardo
titán
Ez gyönyörű. Nem vagysok a kagylók híve de nem duzzognék ha a tulajdonomba kerülne, egy itteni hálozaton is működő változat.
-
Ilyenkor látom, mennyire le van maradva a vén Európa.
-
Integra
titán
B+!!!!!!!!!!!!
nem jut más az eszembe.. kell
a szent kvarcóra királya megint mit művelt, ááááááááááá -
Kickass
őstag
ez nagyon bejön, van benne fantázia meg némi innováció, az európai piacon is lehetne néhány ilyen kreativabb megoldás
-
plus44
veterán
hát nem csúnya, bár kicsit nagy de kell a hely a cuccoknak.
-
tothm
őstag
Nekem tetszik, csak kár, hogy kagylós...
-
c45
csendes tag
nem rossz Csak nem lehet kapni.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest