Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bit_vector
tag
szerintem:
kezdőnek : pascal, C
haladó: C++, delphi
profi: minden más.Azért ez a sorrend, emrt az alapokat nem az objektumorientáltsággal kell megtanulni. Először lássa meg mi az a pointer, mik az alapvető szerkezetek, típusok. Mire valók, hogyan lehet használni őket.
Ha ez megvan, akkor hozzá kell venni az OOP-t, azt is megérteni (ez főleg a nem triviális C++-ra igaz), és tudni perfektül az egészet.
a C# valahol ezen sor végén kell álljon. Nem jó az, ha egyből OOP-t tanulsz, mikor egy normális for(;;) sem megy, vagy épp nem tudod mi az a pointer (tudom, C#-ban nincs).
Igazából próbáltam egy kezdő szemével nézni a cikket. Kicsit kuszának tűnt. Elsőre használni olyan dolgokat, amikről egy kezdő programozónak f..gja sincs, meredek. De ha azt nézzük, hogy ha olyannak íródott a cikk, aki ismeri a C-t, az már egy kicsit ezen a nehézségen. Aki meg tud C++ -ul, esetleg CLR-ben (managed C++) ír programokat, annak nem kihívás egy hello world...
nem rossz cikk, csak nekem egy kicsit cél nélküli ls zavaros....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest