-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiasigi
őstag
Vmi tipp mert nem.indul el a kamera?
Iphone 6s
-
Blackmirror
őstag
-
bok92
addikt
válasz xperiasigi #17603 üzenetére
Valamelyik app bekavarhat. Egy újraindítás, és megszűnik gond.
-
xperiasigi
őstag
Ma megint szórakozik a kamera..nem tudom milyen App okozhatja de elég idegesítő
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
Ha végre működne akkor is ilyen zöldes kékes feketeség az egesz..de az előlapi normalis..itt a kamerával magával lesz a baj ://
Iphone 6s
-
istnag
addikt
válasz xperiasigi #17611 üzenetére
[link]
Nála pl a Chrome.apk volt a ludas. A MindigTVis bajt okoz többeknél. -
aquamist
tag
válasz xperiasigi #17613 üzenetére
Nekem elindul, de 20x kell bezárni, mert mindig ott marad. Semmi androidos apk nincs rajta, de néha kék szűrőt rak maga elé. Újraindítás megoldja, egy darabig.
Nem a repülés a veszélyes. A zuhanás. Az kellemetlen.
-
Hutiii
csendes tag
Valaki már kipróbálta az új leaket? Tapasztalatok? 10.3.0.296
-
gretzky77
veterán
Sziasztok nem tud valaki normálisan működő sport1, sport2 live streamet!??? Köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
hericstamas
tag
válasz Hutiii #17615 üzenetére
Nekem 18:23 óta van fenn. :-)
Csak ámulok és bámulok. Az egyetlen hátránya eddig a vízjel körben.
Ami nagyon tetszik:
- új kamera szoftver (videó közben fénykép, időzítő, panoráma)
- lassított videók
- képek rendezése geotag és idő alapján
- az új design
- az új naptár
- az új remember
Ami nem jön be elsőre:
- bb world
- új óraTempóra nagyon gyors, aksit még nem tudom.
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
Blackmirror
őstag
válasz xperiasigi #17611 üzenetére
Nem maga a kamera a hibás, ha az lenne akkor mindig vacak lenne.
Nekem kétszer csinált ilyet, azóta nem.iPhone X@R, iPad Pro
-
KSparrow
őstag
válasz hericstamas #17617 üzenetére
És mior lesz offficial ez az OS? Telenornál. És ha nem tetszik, akkor van downgrade?
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Hutiii
csendes tag
Én most rakom fel Nagy probléma, ha nem wipe-oltam? Utólag csinálnék egy bizontonsági törlést.. Persze backup is van
-
eddie17
addikt
Na ez jól hangzik.
-
hericstamas
tag
válasz Hutiii #17620 üzenetére
Én sem wipeoltam, mivel autoloader van a crackberryn.
Downgrade van, de bízom benne hogy nem kell.
Egész kiforrottnak tűnik, remélem hamarosan lesz official is belőle. Érzésre nem lehet messze.Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
hericstamas
tag
10.3 újdonság. Story Maker eddig is volt, de most integrálták a kép nézegetőbe. Nagyon menő, időpont és helyszínre 3 másodperc alatt kisfilmet készít zenével képekből és videókból.
Imádom a bb-t.[ Szerkesztve ]
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
Hutiii
csendes tag
válasz hericstamas #17623 üzenetére
Nem rossz, nem rossz A design tetszik, az új funkciók is jók, de vannak apróságok amik zavaróak. Látszik, hogy még nem végleges Nekem megy vissza a régi rendszer
-
Hutiii
csendes tag
válasz hericstamas #17626 üzenetére
A hubban mikor facebookon küldtem üzenetet akkor eltűnt és visszajött a billentyűzet.. apróság, de zavar.. A képek görgetése is néha akad, meg a kamera is..
-
hericstamas
tag
válasz Hutiii #17627 üzenetére
Michael Clewley féle újabb 10.3 már finomabb lesz. De addig talán ez sem lesz rossz. Nála pl. a kamera szoftvernél szép kerek ikonok vannak itt meg szögletes.
Vízjelként jobb és bal oldalon is fenn van a készülék id. Nagyon halványan, de mindenhol.
Nekem nagyon folyamatos, semmi döccenés. Kifejezetten gyors. A multitask is gyorsabb.[ Szerkesztve ]
-
Hutiii
csendes tag
válasz gretzky77 #17628 üzenetére
Fél órát volt fent igazából.. A design tényleg tetszik, letisztult flates, ahogy a képeken is látni, viszont vannak akadások, megröccenések, ez nekem nem kell A kamera új funkciói jók, a panorámát is kipróbáltam, meg a 720p 60fps-t De ezek nélkül el tudok lenni... Majd a végleges biztos kafibb lesz
-
eventus
veterán
Új óra?? Még azt is sikerült elrontani. Ha tudsz, tegyél be egy képet róla. Köszönöm!
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
ripla
addikt
lassított videók?!?! wwwaaaaaaa!!
-
-
gretzky77
veterán
-
istnag
addikt
válasz gretzky77 #17637 üzenetére
Még te sem érted..
a BB -nél nincs, olyan, hogy valami nem jó. Az nagyszerű és hibátlan
Nincs, olyan, hogy valamilyen app nincs. Mert ami nincs, arra nincs is szükség.
Nem kell a változtatás. Így szép és jó, ezentúl ami vltozik az csúnya és sz.r.
Nincs a csőd szélén.Mindenki nagyon boldog és a felvásárloskról szóló pletykák,teljsen alaptalanok.
A Viber is felesleges. használj BBM-et, beszéld rá az ismerősöket, az nem baj,hogy Ő ismerősei sem használják, á dehogy, sőt WP-s is sok van köztük, nem baj, csak a BBM.Komolyan mondom néhány amber ebben a topikban,annyira sánalmas, hogy az már fájdalom. Sok telefonom volt már, de eddig ez a topik a legsz.rabb.
-
gretzky77
veterán
válasz istnag #17640 üzenetére
Az a baj,hogy te sem értetted amit kérdeztem! Nem appot kerestem hanem olyan oldalt ahol tudok sport1, sport2 streamet nézni böngészőben, ez pedig telefontìpustòl független! Nem hinném, hogy ez a legrosszabb topic, csak el kell fogadni,hogy vannak bizonyos korlàtai a telefonnak mint mindegyiknek! Azért hogy némelyik droid program nem fut azt nem tudom hibának nevezni,ez nem droid inkább úgy kéne rá nézni, hogy hú de jó megy elég sok droid program sajnos viszont sokan a rosszat nézik nem a jót! Tipikusan a félig teli vagy inkább félig üres pohár esete!
Nincs gondom itt senkivel eddig mindenre kaptam segítséget a topicnyito pedig tényleg kötelező olvasmány annak aki ilyen telòt szeretne vagy már megvan neki!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
MLmot
tag
válasz istnag #17640 üzenetére
Sajnos igazad van.
Kb 3-4 hónapja figyelem a topicot, amióta nézegetem mi legyen az új telefonom. Én megkedveltem a telefont nem cserélnék, de borzalmasan sok hiányossága van.
És mindent a böngészőből kellene megoldani... pl az OTP se ismeri fel mobilként csak a bejelenkezési oldalon, ha belépsz akkor már asztali nézetre vált. Persze app nincs rá, ami nagyon jól használható a többi platformon.
De ez így jó
Most az androidos van rajta, de nem ennek kellene lennie a megoldásnak.
A böngészőről is úgy nyilatkoznak, mintha ez lenne a leg, hmmm... pár hiányosságot tudnék írni...
És így nem is lehet megdumálni itt semmit, mert így jó minden -
MODERÁTOR
20 éve a Prohardveren
-
gretzky77
veterán
Azért szerintem ti nagyon kisarkitjàtok a dolgokat! El kell fogadni különböző emberek, különböző igények ami neked fontos azt lehet jelenleg nem tudja tökéletesen, mérlegelni kell és ha kell akkor váltani más készülékre de tökéletes mindenki igényét kielégítő telefon nincs! El kell fogadni,hogy van akinek tökéletes vagy közel tökéletes ez a telefon - nagyon hajlok én is az utóbbi felé! - ezért védi is! Azért szét lehet nézni más topicba is van ahol sokkal jobban megy az osztás ha nem azt a telòt dicsérik!
Odrif : sajnos ez várható pedig jó lenne ha nem ebbe az irányba menne a dolog!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
xperiasigi
őstag
Mert nem bírom a toltottseget 91% fölé nyomni
Iphone 6s
-
törölt tag
válasz xperiasigi #17648 üzenetére
szerviz ez volt nálam is
Új hozzászólás Aktív témák