-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz tomee007007 #6351 üzenetére
Különösebben nem mélyedtem bele így nem tudom lenne-e bármi új. (Mondjuk meglepődnék rajta).
Én rendszeresen egy lépésszámlálót használok ill. a WAZE-t állandóan ha vezeteik, a Vibert néha.
Eddig - kopp-kopp - a WAZE ment gond nélkül, de a Viber és a lépésszámláló szarakodik. :-(Már húzom le újra a leak-et és ráeresztem a zacsival, aztán meglátjuk mi lesz.
Lehet, hogy érik egy wipe és egy autoloaderes telepítés.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
sasa134
addikt
válasz tomee007007 #6349 üzenetére
Nekem a mai napig nem jött meg, de ahogy olvasom, lehet nem is baj. Sőt kezdem azt hinni, az o2 direkt nem adta ki, mert úgy fest, vannak gondok a motyóval.
Szóval happiness és .2474.Avanti Roma
-
laci1892
őstag
Amúgy most nekem is a 10.3.2.2226 van fent. A Szoftverfrissítés menüpont alatt nem találok új frissítést. De BlackBerry linken sem. ( T-mobile) én néztem el valamit vagy tényleg nem érkezett meg még?
-
jagertibi
aktív tag
Sem a passportomon sem a classicomon semmi gondja nincs az ujj softnak, max annyi hogy a classic akksija jobban bírja....
-
eventus
veterán
válasz Praetorianus #6361 üzenetére
Ha jó most, akkor jobb nem lesz
Coc@s: mi más magyaráznà? Ilyen bénák lennének? Saját rendszer, nem egy droidot kell alakítani 78 millió eszközre.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
l.sebestyen
senior tag
válasz Praetorianus #6361 üzenetére
Én feltettem, ès semmi változást nem vettem észre, sokszor nem feltétlenül kell foglalkozni a rèmhirekkel, sok esetben user error miatt vannak anomáliák
-
Coc@s
őstag
válasz l.sebestyen #6363 üzenetére
User error?
Az szerinted az amikor egy addig működő dolog egy frissítés után elkezd nem működni?Egyébként ezt a rémhírt most épp mi írtuk lentebb.
Wipe lesz ebből, most már a régebbivel sem megy.
[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
eventus
veterán
válasz l.sebestyen #6363 üzenetére
Ja igen.. frissítés után töröltem néhány telefonszàmot és nem is emlékszem.
Praeto: mert fixalni kellett, hogy legyen bug
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Coc@s
őstag
válasz l.sebestyen #6367 üzenetére
Korábban - legalább egy éve - nekem sem voltak gondjaim egy frissítéskor sem, pedig többnyire nem volt wipe.
Most töltöm le az autoloadert, nemsoká újrahúzom.18 éve itt
-
tomee007007
őstag
Én egyelőre azt vettem észre, mintha jobban merülne készenlétben... amióta frissítettem, egy este 4-5%-ot merül, előtte 2% volt....
Mondjuk lehet hogy beáll még a rendszer, az előző frissítésnél is kellett vagy 2-3 hét mire normalizálódott. -
Galahed
senior tag
válasz l.sebestyen #6371 üzenetére
Ezt nem tekintem bugnak, sőt...
Nálam vidéken gyenge a net (3Mbps) és akkor szokott előfordulni amikor:
1. A NAS letöltője (torrent stb) elviszi a teljes sávszélességet ekkor jelzi ki a korlátozott kapcsolatot,
2. Kiesik a szolgáltató modemje (nincs internet kapcsolat) akár 1 percre is, akkor szokta kiírni, ha helyreáll a kapcsolat magától törli az üzenet.Szóval nekem hasznos, én ezt mindegyik FW-nél láttam, és hasznát is vettem.
-
Galahed
senior tag
válasz l.sebestyen #6371 üzenetére
jah mellesleg éppen olvasom , hogy a fél országban akadozik a net reggel óta... Ez is produkálhatja a "hibát" (korlátozott WIFI kapcsolat)
-
-
Galahed
senior tag
válasz l.sebestyen #6374 üzenetére
Persze, igazad van, régebben én is olvastam róla, bár nálam a Z10-en sem volt ez probléma.
Lehet nem jól fogalmaztam, nálam ez a hibajelzés nem bug, hanem egy hasznos ficsör... -
V B A
aktív tag
GoogleMaps melegedés
Megelégeltem, hogy a GoogleMaps használata közben felforrósodik a telefon (és ugye ilyenkor merül mint az őrült), úgyhogy elkezdtem korábbi verziókat próbálgatni, mert emlékeztem, hogy régen minden jobb volt és a GoogleMaps miatt sem melegedett a készülék. A 8.4.1 vált be. Persze elvesztek egy csomó csilivili GoogleMaps funkciót, de legalább nem sül meg a telefonom.
Itt van az APK, ha vkit érdekel.
-
Coc@s
őstag
Van még valaki, aki használ Vibert Passporton?
Nekem a mostani OTA frissítés óta nem működik. Elindítom és mielőtt elindulna, ki is lép.
Volt újraindítás, újratelepítés (Viber), BB OS downgrade, frissítés, majd autoloaderrel újratelepítés, de a Viber csak nem megy.
Más - pl. a Waze, lépésszámláló - hibátlanul fut.18 éve itt
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Play store telepitesere mi most a legegyszerubb megoldas?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Ebben a sorrendben teszem fel az alkalmazásokat a Play-hez?
1: account manager
2: google ID
3: google play services
4: play apkAmikor feltettem a google ID-t, akkor bejelentkezek a google accountommal és csak utána telepítem a play services-t és a play apk-t?
-
hito
nagyúr
Régen jobban pörgött ez a topic Egyébként mi igaz a pletykákból, hogy a Passport az utolsó BBOS-es BB telefon? Ha így van, akkor szerintem elég sokáig tartani fogja az árát, mert egyébként is elég népszerű és különleges darab. Vagy rosszul gondolom?
-
kekkola
senior tag
Szvsz a Passport SE volt az utolsó BB10es telefon. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
csemete5
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja lettem büszke tulaja egy Passport SE-nek. Eddig minden szép és jó, kivéve két dolgot. Az első ami idegesít (bár ez nem telefon hibája), hogy nem tudok PayPal fiókot regisztrálni a BBWorld-be. Az alábbi hibával leáll a regisztráció:
http://mobilarena.hu/dl/upc/2016-01/20/292759_airqqygkfgzmr5zw_img_20160120_145553_2.png
Mi lehet a gond? A fiókommal tudok vásárolni az Ebay-ről, GooglPlay-ről, pénz van rajta (kb. 1500, gondolom ennyi elég).
A másik pedig mikor feloldom a képernyőzárat az ujjammal, nem mindig sikerül, csak ha egy kicsit erősebben húzom fel. Volt Q10-em azon elég volt csak meglegyinteni. Van rajta egy Nillkin-es fólia, de gondolom annak nem kellene befolyásolni ezt a procedúrát. SE tulajoktól kérdezném, hogy nekik mi a tapasztalat?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz csemete5 #6387 üzenetére
Grat a cucchoz!
A Paypalra már válaszoltak előttem, azt amúgy is passzolomDe a kijelző feloldás: van egy Q10-em a (sima) PP mellett, valóban, a PP esetén picit határozottabb mozdulat kell, nekem nincs rajta semmilyen fólia, szóval nemhiszem, hogy az kavar be, ez ilyen.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
lugosi
MODERÁTOR
Heló!
Elvileg ebben van leírva a megoldás a paypalos problémára: [link]Azt írja a support, töröld a fizetési módot, és add hozzá újra.
Hozzáteszem fórumokon azt olvastam, hogy másnál az működött, hogy a PC-n belépett a BB worldbe, és ott adta hozzá a paypal-t, míg mások azt írták hogy ez a módszer nem működött.
Hito:
Jelenleg csak tippelni lehet, de nem tudok semmi biztató dolgot arra nézve, hogy lenne új OS10-es telefon. A rendszert még fejlesztik / javítják, egy ideig biztosan, utána pedig kérdőjel.[ Szerkesztve ]
-
Ceftriaxone
aktív tag
U betű lenyomásával is nyitod.
Ajánlom a gyorsgombokat: tényleg nagyon jó, hogy mondjuk a B lenyomása indítja a böngészőt, I az időjárást stb. A beállítások részben tudod testre szabni, melyik gomb mi legyen.[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
hito
nagyúr
Kicsit furcsa, kellemetlen volt 1év droidozás után visszatérni a BB-hez, de kezdem élvezni. Még megvan a Sony Z2-m, úgyhogy kérdés, hogy melyik marad meg A Z2 mellett a vízállóság és nagyobb támogatás szól, a BB mellett a BB életérzés ( ), a QWERTY és még egy csomó apró dolog (kijelző, Blend, Hub, OIS, stb.).
Na, pár nap alatt kiderül, hogy melyik megy és melyik marad Most egál van.
-
lugosi
MODERÁTOR
Nehéz választás, mert a Z2 is egy tök jó telefon (nekem Z3 volt). A két telefon közül egyik sem alapján annak a mentén lehet dönteni, hogy jó vagy nem jó, hanem melyik felel meg jobban, rendszer, lehetőségek, szolgáltatások tekintetében. Akkuidőben is jó szerintem mind a kettő, szóval nem egyszerű döntés. Fotóban meg (szerintem) egyik sem kifejezetten erős (a Z3 nekem csalódás volt, a Passport meg csak a BB világában jó fotós képességű).
Na, majd írd meg melyik lett. -
hito
nagyúr
Öreg vagyok én már ehhez 2órája a mocskos Play működésre bírásával szarakodok. Nem megy! Folyamatosan azt írja, hogy a "Google Play Áruház alkalmazás sajnos leállt."
Már egyszer újrahúztam az egészet (biztonsági adattörlés), de felesleges volt, mert nem meg! Mi lehet a baj? Mindent jó sorrendben úgy csinálok, ahogy a leírás szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest