-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V B A
aktív tag
válasz kárátékutyá #5591 üzenetére
hogy később merüljön le
mivel szinte csak telefonálok és emailezek, nincs szükségem elementáris CPU teljesítményre
-
PHenis
senior tag
válasz tomee007007 #5600 üzenetére
A gtalkot próbáltad már?
-
kekkola
senior tag
-
Ceftriaxone
aktív tag
Tényleg, a Camera ++ -t érdemes szerintetek megvenni?
[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
kekkola
senior tag
Most az komoly, hogy a BBM-ben az időzített üzenetekhez és az üzenet visszavonásához előfizetés szükséges?
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz eventus #5611 üzenetére
X mennyiség van, majd utána kiírja, hogy ennyi volt a próba, ha használni akarod fizess. Remélem a droid BBM-en ez is ingyen van.
(#5610) Praetorianus: igen, használnám, ha nem 0,89€ lenne havonta. Innentől kezdve nem használom. Szép komment volt, megragadva a lényeget
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz eventus #5614 üzenetére
Furcsa, hogy megcsinál a cég egy bővítést a BBM-ben, amit egyébként is csak marginális számban használnak a konkurens azonnali üzenetküldő alkalmazások között, és nemhogy az új funkcióval próbálná elcsábítani az usereket, hanem fizetőssé teszi a funkciót, hogy a nagyon kevés számú user közül is csak kevesen használják.
Azért azt hiszem elég sokmindent csinált már eddig is ez a cég, amivel jól meg lehetne tölteni egy "hogyan ne" típusú könyvet a telekommunikációs iparágban.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz eventus #5617 üzenetére
Kétszeresen is rossz a válasz.
Egyrészt, arról volt szó, hogy a BB milyen rossz döntéseket hozott.
Másrészt, ha azt mondom, hogy "Hogyan ne könyv", akkor az pont az iphone-ra és az apple-re nem igaz. Azaz igen, jobb. Nézd meg a két cég piaci pozícióját, önmagáért beszél. -
PHenis
senior tag
válasz tomee007007 #5605 üzenetére
Nincs, tudomásom szerint ez a két program jó gtalkra ami normális. A gtalkal tegyél egy próbát még szerintem, mert elég pöpecül működik. Én sokat használom. Az a másik amit te írtál, nekem az nem ment rendesen. Nem jöttek meg az üzenetek, vagy duplán/triplán... bár lehet nem szeret egyszerre fent lenni mind a két progi és az volt a baj.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz eventus #5611 üzenetére
Ha nem frissítettél, akkor marad a korlátlan.
Én sem frissítettem, van.
Örülnék egy évi 20 dollcsiért reklámmentes extrás verziónak. De erőltetik a havi fizut.
Had váltogasson a hülye magyar valutát a forint számláról.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
V B A
aktív tag
hoppá - hoppá!
Android appokban is lehet görgetni a billentyűzettel!
[ Szerkesztve ]
-
higbo
tag
Hol melyikbe ?!?
A nagy együttműködésbe még a Kindle app se megy billentyűzetes görgetéssel… pedig ahhoz nekem nagyon jól jönne.
Nagyon bosszantó egyébként, hogy nem nagyon lehet visszakérni a lóvét a rosszul működő programokra bb world-ben. Azért ez androidon működni fog rendesen...(HUB++ ban ne is gondolkozzon senki, az email értesítőket egyszerűen képtelen kezelni.)
Más: rendeltem egy, Imak Cowboy case For BlackBerry Passport Silver tokot ebayről és nagyon bevált, kényelmes egy kicsit érdes (mintha valami szövetből lenne) műanyag hatása van. Rendkívül jó tapadást ad a telefonnak és vékony. + olcsó de minőségi
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Nem tudom volt-e már de meg van a Priv ára. £579 lesz függetlenül.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
turbulencia8
őstag
Majd kiderul, nem szabad a hazai vasarloerobol kiindulni. Az eddigi gerillamarketing egyebkent mukodni latszik (amit pont a droiddal ertek el). Londonban nagyon sok regebbi BB-t latni a metron, arrafele hatarozottan erdemes tesztelniuk a keresletet. Majd leviszik az arat, ha nem fogy.
-
sasa134
addikt
válasz turbulencia8 #5638 üzenetére
Én sem értem a nyafit. Mindenki a magyar viszonyokból indul ki.. Én 49euroért hoztam haza a Passportot. Senkit nem izgat a független ár, mert a legtöbb ember nem így vesz telefont. A Priv is olyan előfizetői áron van o2 kártyával mint az S6 edge. Itt ilyen 10-20-30euros difik vannak, meg max annyi, hogy milyen csomagban tudod elhozni.
A másik, hogy teljesen más az értékesítési lánc külföldön, mint Mo-on. Itt nálunk is bemész egy Cyberportba,
Sparhandybe, Saturnba, Base-be (mint a CPW) stb stb és bármilyen gyári független telót kihozhatsz bármilyen szolgáltató előfizetésével. Gyakorlatilag mindegy,hogy valami 400 vagy 600 Euro a polcon, mert úgyis vagy 39 vagy 59 vagy mittomén 109 Eurót hagysz ott, a többi előfizetés.Amúgy a független árról azt gondolom, hogy egy telefon sem ér 800Eurót.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz sasa134 #5639 üzenetére
Én úgy értettem, hogy részemről reszelő.
De szerintem nincs igazatok, ha belemegyünk, hogy mennyire lesz sikeres, akkor itt van egy link, hogy miért nem: [link]
A szifon 6s nyitóára 30 fonttal olcsóbb, mint a Priv. Lehet hater-kedni, meg összehordani hetet-havat, meg wishful thinking meg minden, de akkor is a szifon az abszolút etalon a mobilpiacon abban az értelemben, hogy mindent ahhoz mérnek. Mindegyik telefon annál akar "valamibb" lenni. Annál akar prémiumabb anyagú, jobb kamerájú, nagyobb felbontású, jobb üzemidejű, biztonságosabb, akármibb lenni.
Ha ez 30 fonttal kevesebb, akkor a Privnek reszeltek szerintem. És lehet hasonlítani az előfizetéses árat is, de nyilván a szifonnak is ugyanabban az ársávban, vagy valamivel alatta mozog az ára, innentől megint nincs miről beszélni.Persze, majd az üzleti felhasználók... Kik is? A BB üzleti felhasználók? Akik a Crackberry felmérése szerint ha jól emlékszem 71%-ban gyűlölik és elutasítják a Priv-et? Ha ezen az áron nyit, én ellene tippelek. Ezt a telefont szinte egy helyen lehet elcseszni, hogy piacilag sikeres legyen, és ez az ár - ha így lesz, ahogy írtátok, akkor már sikerült.
-
turbulencia8
őstag
Icezozo csatornaja alapjan fejlesztik ra 10.3.3-at is, szoval piacra kerul azzal is szerintem. Viszont BB10-zel nem kapott volna ekkora felhajtast. Chen szerint nagy az erdeklodes a szolgaltatok reszerol is, szoval a Priv-vel akar visszaszerezhetik az ertekesitesi lancaik jelentos reszet.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #5642 üzenetére
Ez biztos? Jó hír lenne. Mintha a legutóbb azt írtátok volna, hogy nem lesz belőle más, csak androidos.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #5644 üzenetére
Hát ha így csinálták, akkor ügyesek voltak. A régi userek jól bepipultak, simán elhiszem, hogy sokan így 'bosszúból' azért is meg fogják venni az os10-es verziót.
-
kekkola
senior tag
Megszokhattad volna, minden nap felröppen itt valami tuti hír...
Az ár: az árnak nagyon kevés köze van a sikerhez. Mondhatni nem számít. A BB pont azt a csoportot célozza meg mint a csúcskategória mindegyike, akiknek telik rá. Akinek meg nem, azok úgyis csak 1-2 év múlva fogják megvenni. A legfontosabb: MARKETING!!! Minden ezen múlik. 1: emberek tudjanak róla, 2:azt kell hinniük róla hogy ez a legjobb, 3:amint megjelent azonnal el tudják költeni rá pénzüket. Nem 3-5 hónap múlva...
O+8T
-
jagertibi
aktív tag
Hát igen ez olyan mint a "senkit nem izgat a független ár"......... Nagyon is sokat számít, példa rá a z10, nem egy kategória de akkor is. Nem fostam le a bokám a Privtől hogy majd 800 eurót fizetnék érte. Ha nem jönnek elő akár más kategóriával tényleg reszeltek a telefonos részlegnek. (mondom ez egy vatta új silverrel a kezemben)
-
sasa134
addikt
Teljesen világos amit mondasz, egyet is értek 99%-ban. Csak nem amiatt a 30 Font difi miatt választják az emberek az iphone-t, hanem az x-faktor miatt. Ilyen szinten nem az ár dönt. Ezt az x-faktort kéne a berrynek megtalálnia.. A magyar viszonyok meg teljesen irrelevánsak egy BB-nek - nincs mérhető jelentősége annak, hogy itt mibe kerül (a cég részéről). Szomorú, de így van. Majd talán ha visszakerülnek a szolgáltatókhoz. A Priv elég radikális, nem hiszem, hogy ezzel fgonak visszajutni a magyar polcokra.
A másik (nem a BB-t védem, pedig annak fog tűnni): aki termék előállítás területén dolgozik, pontosan tudja, hogy milyen iszonyat nehéz centeket lefaragni a piece price-okon. Ha egy beszállítóhoz odamegy egy BlackBerry, hogy kell 2 millió alkatrész, az sokkal drágább lesz,mint a Samu/Apple 50-100 milliója - evidens. A fejlesztési költséged ugyanaz, a szerszámok ugyanannyiba fájnak, a szellemi munka, patternek, tesztelés ugyanannyi mintha 100 milliós eladásod lenne. Rohadtul nehéz így olcsónak lenni. Persze lehet mondani, hogy keressen csak 1 dollárt a BlackBerry minden eladott készüléken - és akkor le lehetne nyomni az árát. Csakhogy ilyen árrés a mellett nem érdemes nekiàllni terméket gyártani, mert a részvényesek kiszállnak. Nehéz ügy ez, egy spirál. Szerintem (minden esetben) a tuti promóció, jó marketing meg a fasza szolgáltatói csomagok jelentik a sikert. Majd kiderül.
Na OFF vége.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Lall
veterán
Szerintem sem számít. Egyrészt a konkurencia is ennyiért adja a flagship modelljeit (Z5, S6 Edge, i6s), másrészt az eladások nagyrészt szolgáltatói csomagokban történnek, ahol szintén ugyan annyiért kínálják a konkurensek. Harmadrészt nem hiszem, hogy plusz 1m-val többet adna el a BB, mert 500£ a nyitó ár. Ezen a szinten tényleg nem számít már annyit az a különbözet. 300£-ért meg nem fogja kínálni, mert nem hülye.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...