-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Örömmel jelentem, minden jel szerint a SIM kártya volt a hunyó!
Bementem a Vodafone -hoz, kicserélték, és újra jól működik!Csak ugye két hete is megbolondult a telefon, ezért is volt már sok a jóból...de lehet hogy az is a SIM miatt volt, illetve akkor tele volt a gép általam patch-elt APK-kal, amiket akkor a biztonsági törlés leszedett. Azóta csak "normális" Google Play / Amazon alkalmazás APK van rajta, nem barkácsoltam a Services -t...
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
phanze
aktív tag
Valaki légyszíves próbálja ki ,hogy megy a World of tanks. (januárban jön az én útlevelem is)
[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
válasz Ceftriaxone #6101 üzenetére
Milyen hibákat okozott a SIM?
-
lugosi
MODERÁTOR
Örülök hogy megoldódott!
-
nagyúr
Gratula! Bíztunk a megoldásban!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz tomee007007 #6103 üzenetére
Szia! Nem voltam elérhető telefonon és SMS -ben...
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Lenne más -nem igazán a telefonra vonatkozó műszaki -kérdésem a Vodafone-nál levőkhöz: finoman szólva gyanús ahogy a mobilnetet számlázzák.
A telefon adatai szerint -és ez tűnik reálisnak-tegnap óta kb 120 MB adatforgalmam volt, a Yodafone szerint meg több mint 800 MB...az elmúlt 10 napban a telefon szerint 1 GB fogyott, a szolgáltató szerint 3 GB...és tényleg a telefon a reális, tegnap óta jórészt arra használtam, hogy Mobilarena fórumra írogatok...az csak nem volt ennyi...
Tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Ceftriaxone #6107 üzenetére
Igaz nem vodafone, de másik szolgáltatónál nekem az volt a tapasztalatom, hogy meglehetősen pontosan mérte a passport a tényleges fogyasztást, nagyon közel azonos méréssel a szolgáltatóhoz.
Nem lehet, hogy a vodafone-nál nagyobb a számlázi egység? Pl sok 1 kb-os forgalom 10 kb-os számlázási egység esetén? -
Ceftriaxone
aktív tag
Hát, sajnos nem tudom, de nem tetszik, hiszen pénzbe kerül ...köszönöm az infót, hogy a telefon nem csak szerintem mér pontosan, hanem tényleg pontos kb, -pontosabban mér a jelek szerint mint a szolgáltató...hát nincs mese, be kell mennem reklamálni.
[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz Ceftriaxone #6109 üzenetére
A reklamálás előtt nézd át a díjcsomagod feltételeit.
Extrém esetben akár 100kB-os is lehet a számlázási egység, és minden megkezdett egységet egy egésznek számítanak.
Ilyen esetben a sok kicsi forgalom ugyanannyit számít, mintha egyben nagyobb mennyiséget húz le valaki.18 éve itt
-
V B A
aktív tag
válasz Ceftriaxone #6107 üzenetére
én használom a mérőt, ráadásul Vodafonenal, bár a gyakori OS-frissítések miatt, nem minden hónap megy végig
3GB előfizetésem van, amikor küldik az SMS-t arról, hogy elfogy a PP számlálója is 3GB körül jár
-
-
laci1892
őstag
Sziasztok!
A kijelzőt illetően lenne egy kérdésem.
Ha a passportot este dokkolóra teszem s kvázi mint egy asztali órát használom ( ergo egész este megy a kijelző) akkor a kijelző be tud égni, vagy esetleg más problémát okozhat a folyamatos működés hosszabb távon? -
jacis
nagyúr
-
laci1892
őstag
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszokat
-
fido75
tag
Tudja valaki, hogy a Beta Zone-t hogy a fenébe lehet Magyarországról használni?
-
yamaha162
tag
Sziasztok. Egy eve kb voot egy q5 telom. android alkalmazasokat probalgattam de nem volt az igazi. Passportnal maar jobb a helyzet? Gondolom a passport es a q5 kozott eg es a food a kulonbseg... uzemido? Allando internet kapcsolat mellett milyen napi 2-3 ora netezessel kibir 2 napot? Nagyon szeretnrk mar egy ilyen telefont. Aztan megprobalom elcserelni a jelenlegi androidos telom
-
-
Coc@s
őstag
válasz yamaha162 #6122 üzenetére
Ma reggeltől délutánig doktoroknál voltam.
Összesen autóztam kb. 2-2 és fél órát, ezalatt ment rajta a waze töltő nélkül. És ez szeret zabálni.
A várakozások alatt kellően unatkoztam, állandóan a telefont b..sztattam.
Push szinkronnal megy a céges levelezés, amellett félóránkénti beállítással megy a hotmail, a gmail, két IMAP (vagy POP3 ?) levelezés, megy rajta az FB, a Viber állandóan.
2G+3G+4G és állandóan bekapcsolt WIFI a beállításom.
Két kórházban is inkább a 2G volt mint bármi más.
Reggel 3/4 8-kor indultunk és kb. 4-re értem haza.
A fentiek mellett ment le 10%-ra az akku.
Normál munkanapokon estére (kb. este 10) 40-50% szokott lenni.Hátha ez segít.
[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
yamaha162
tag
2 nap viszonyitasi alap csak. 12 orazom meloba meg 2 ora az ut oda vissza aztan jo ha birjja az akku remelem taalalok valakit aki beszamolja a huawei p8 liteot
-
tomee007007
őstag
A telefonál hogyan tudom kikapcsolni a tárcsázó billentyűzet hangját?
-
Coc@s
őstag
-
Ceftriaxone
aktív tag
Némitásnak ott a Q billentyű is. Benyomod néma, újra benyomod normál mód.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Ceftriaxone #6136 üzenetére
Mondjuk egy durva stresszes helyzetben nem fogsz q-betűzni.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Hát az lehet. Bár durva helyzetben az ember meglepően ravasz is tud lenni, pont úgy ahogy meglepően óvatlan is......tapasztalatok...
-
nagyúr
válasz Ceftriaxone #6136 üzenetére
Szerinted?
Betörtek, otthon volt, rendőrt akart hívni.
Lebukott, megverték - a saját lakásában! (Z10 meg lett taposva.)Had ne kelljen mar kurva némitást keresgetni, nem?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ceftriaxone
aktív tag
Csak kérdeztem, amúgy szerintem még lehetett volna egy rakás más szituáció... engem eddig utcán, tömegközlekedésen akartak megverni... amúgy most elég beteg vagyok, és nem vagyok túl gondolkozóképes ....azt hiszem valami vírus.
[ Szerkesztve ]
-
phanze
aktív tag
válasz Ceftriaxone #6140 üzenetére
Jobbulást!
-
phanze
aktív tag
Valaki nem tudja esetleg,hogy Bécs belvárosában meglehet e nyomkodni valami boltban a passportot?
-
V B A
aktív tag
válasz yamaha162 #6122 üzenetére
q10 - passport különbségekről tudok nyilatkozni
- q10 2G, Wifi,Bt, Battery Saver mód mellett ment el kb. egy napot (jóval több, mint 20 órát), Passport 3G, Wifi, BT és Battery Saver mód mellett megy el kb. 30 órát (én főleg telefonálok és emailezek, de ezekeből sokat)
- androidos támogatottság biztos jobb, de csodát ne várj -
simeister
csendes tag
Sziasztok! 1 év passport használat után regisztráltam.
-
b4ln4
csendes tag
Miracast dongle-t használ valaki?
Szeretném wireless kirakni a PP képét a tv-re. Főleg filmnézés miatt.
Belkin és Microsoft adaptereket nézegettem eddig.
Van tapasztalatotok valamelyik termékkel, vagy egyéb megoldási javaslat erre? Csak wireless érdekel.
Köszi!Blackberry batteries last longer than relationships these days...
-
V B A
aktív tag
Google Mapsben már lehet Magyarországon is térképet lementeni az "ok maps" paranccsal. Beállítod zoommal a lementeni kívánt térképrészletet, beírod a keresőbe, hogy "ok maps", enter és felajánlja a letöltést (kivéve ha túl nagy a kiválasztott részlet, Balaton+Nyugat-Mo.+Bp. még belefér).
A PP szempontjából annyiban érdekes, hogy elsőre nem működött nekem, mindig hibára futott. A megoldás: az apphoz tartozó adatok törlése.
Device Monitor -> Storage -> Maps (vigyázat a BB Maps is Maps néven fut) -> Clear data
Ettől függetlenül adatkapcsolat nélkül továbbra sem lehet:
- keresni
- útvonalat tervezni és navigálni
- nyilván nincs közlekedési információ
- ...Arra jó, hogy kisebb lesz vmivel az adatforgalom, külföldön meg lehet "klasszikus" térképként használni, én leginkább erre szoktam.
Amíg a fentieket megírtam, lejött Észak-Nyugat Magyarország. Tapasztalat: adatkapcsolat nélkül megvan minden főútvonal, a kisebb utcáknak nincs neve. Ezek szerint a magyar offline vonalat van hová fejleszteni.
Most megpróbálom Budapestet. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest