-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceftriaxone
aktív tag
Egészen megdöbbentő ez a diktálási funkció…
Az előbb elmondtam hogy : "igazán örülnénk neki kacsintós szmájli ", erre beírta a szöveget...
Meg egy ;-) -t...!Kezdek félni tőle... ...
Szóval tud a BlackBerry!
[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz Ceftriaxone #5349 üzenetére
Az már igaz... Azé' direkt így írtam, mert a település úgyse perel
Amúgy nem feltétlenül rossz anyagválasztás az Al, csak hát a fránya mechanikai tervezés. Megfelelő profil a titka.• Flies around shit - bees around honey •
-
turbulencia8
őstag
Szerintem egyik teloban sincs ausztenites acelkeret, a 316L-nel pl. a 7075-os aluminiumotvozet nagyobb folyashataru, es a surusege joval kisebb. Szanalmas, hogy az Apple a hajlekony hatos szifonnal a leggagyibb 6082-es otvozetet hasznalta (AlMgSi1), es a 6s-nel beharangoztak a 7075-ost ujdonsagnak.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz Ceftriaxone #5351 üzenetére
Nagyon tuti a diktálás - én nem láttam még ennél jobbat.
Ez, a HUB, gesztusvezérlés meg a Blend - azt hiszem ez a 4 kedvenc fícsöröm a BB10-ben.
Avanti Roma
-
lugosi
MODERÁTOR
Láttatok már hasonlót? Leírom mi a problémám.
Volt ugye az a szokásos kis játéka a passportomnak, hogy minden héten magától újraindult egyszer. Érdekes és egyben vicces, hogy jellemzően pénteken vagy csütörtökön, tehát igaz rá az hogy kb egy hétig bírta a telefon. Ez úgy jelentkezett, hogy este repülő módba tettem, töltő fel, és másnap reggelre az fogadott, hogy írjam be a pin-t, a telefon újraindult éjjel.
Na ez nem volt már két hete. Örültem, biztos megszűnt a probléma. Erre ma reggelre nem ugyanez, de még érdekesebb dolog történt, nem lehetett beírni a jelszót a feloldáskor, a bevitel mezőben se a fizikai, se a szoftveres billentyűzet nem vitt be semmit, csak a restart segített.
-
kárátékutyá
őstag
-
sasa134
addikt
Nem tudom, mi lehet nálad...Nekem SOHA nem indult újra vagy fagyott a Passport, pedig 11 hónapja nyúzom. Most 10.3.2-n a gyári browser néha nem akar új lapot megnyitni - becsukom az apport aztan megnyitom újra -és már jó is. Ennyi a negatívum. Ezért a flash browsert használom, az nem csinálja.
A Z10 indult újra anno egy bizonyos 10.2.1.xxx OS-sel - de az általános bug volt, sokaknak jelentkezett - jellemzően amikor a telefon töltőn volt. a BB gyorsan javitotta, 1-2 héten belül.De nekem a Passport szikla, semmi ilyesmit nem produkál. Én meg vagyok róla győződve, hogy VANNAK különbségek az egyes szolgáltatók OS-ei között. Erre többször volt már példa. Érdemes lenne összeszedni, kinek milyen OS van a gépén. Én az o2 cuccaival nagyon meg vagyok elégedve, a BB10 BBM csoportban is többen használnak o2 OS-t zacsizva és nagyon jók a tapasztalatok.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz kárátékutyá #5361 üzenetére
Őszintén? Nem tudom. De sztem a Link frissíti a telót SIM nélkül is - ergo ha egy független telefont feldugsz a Linkre, nem hiszem, hogy szolgáltatótól jönne az OS. De erre vonatkozóan nem találtam pontos infót [link]
Viszont az is lehet, hogy a Link kiolvassa az aktuális OS verziót (ill hogy melyik szolgáltató adta ki)- és az alapján keres frissebbet.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #5358 üzenetére
Semmilyet nem használok. Feltelepítve fel van a waze, de talán egy hónapja hogy el se indítottam. Esetleg töröljem? Csak azért van fent, hogy sose lehet tudni, hátha kell.
Sasa: a 10.3.1 az O2 volt sachesivel, most a 10.3.2 van fent, telekomos. Mind a kettőnél jelentkezett, az előzőnél a restart, ennél a bevitel megfagyása. Hozzáteszem ez az utóbbi persze jobb, amitől tartottam az az, hogy a zsebben restartol a telefon, hívnak és nem vagyok elérhető. Ennél sokkal kisebb gond ha hívnak, elérhető vagyok csak feloldani nem tudom egy restartig.
-
turbulencia8
őstag
A Waze meg a Vibernel is otvarabb program, nalam Classic-on volt, hogy le se allt. A telo csomoszor ujraindult tole. En most megvettem a Genius Maps europai csomagjat es a live traffic opciot, az minden dugot es utlezarast jelez Pesten (igaz egyelore nem navigal magyarul, de ez nem zavar). A Mireo don't panic-nal a terkepadatbazisa is jobban hasznalhato, es nem kell teljes europai terkepcsomagot letolteni. Waze helyett ez tokeletes, de draga.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz turbulencia8 #5364 üzenetére
Nem kéne, hogy az legyen. Lugosi is tapasztalt user...
Nem tudom akkor, tényleg. Pedig nekem vannak droidos appok is bőven - igaz, egyszerűbbek: menetrendek, booking.com, Spotify, aTorrent, Bandsintown, AutoCrop Scanner , Flights stb stb.
MÁS: vki próbálta már ezt a "Genius maps for BB10" offline/free navit? Jobb/rosszabb mint a Navfree?
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #5365 üzenetére
Köszi a tippet, le is töröltem. Várom a fejleményeket, remélem így oké lesz.
Viberem szerencsére nincs és nem is lesz -
-
sasa134
addikt
válasz turbulencia8 #5368 üzenetére
Ohh, értem, köszi.
Akkor nem ingyenes...vagy csak a trial az - gondolom.Avanti Roma
-
sasa134
addikt
-
Coc@s
őstag
Nekem fönn van a WAZE, minden nap (többször) is használom.
Az igaz, hogy zabál, néha nem áll le teljesen, de én ált. naponta - ált. este - kilövöm a fölösleges programokat, így ez nekem nem szokott gondot okozni.
No és újraindulni sem szokott sem a Z10, sem a Z30, sem pedig a Passport, pedig mindegyiken WAZE-ztam/wazezok.18 éve itt
-
-
nagyúr
válasz turbulencia8 #5376 üzenetére
Jó ez a Genius progi.
Leszedtem, nyitnám meg: fekete halál!Zsombe: megnyitod az alkalmazást és magára a progira klikk benn, ott kijönnek az adatai, és az alján ott a bezár, töröl gomb. Kivéve rendszer app...
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Coc@s
őstag
válasz turbulencia8 #5376 üzenetére
Nekem pont az online volta miatt kell a WAZE.
Nem az eltévedés, hanem az útidő minimalizálása miatt használom.@Zsombe:
Készülékfigyelés, azon belül a Memória, és a kilőni kívánt appont hosszan nyomva előjön a Bezárás lehetősége. (Bizonyos rendszer dolgokat nem enged bezárni.)[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz turbulencia8 #5382 üzenetére
Kérdés, hogy honnan vannak a forgalmi infók.
A WAZE-ban ugye maguk a felhasználók (is) küldik azokat.
Én is rendesen nyomkodom a jelentéseket forgalomról, lerobbant autóról, rendőrről, stb.....
És nagyon sokan WAZE-znak, így elég pontos.18 éve itt
-
turbulencia8
őstag
A Waze szerintem csak nagyvarosokban pontos. Amugy a Genius Maps ujitasa a Mireo Don't Panic-hoz kepest, hogy ez nem Tom-tom, hanem Navteq adatbazisbol dolgozik, es nem hiszem, hogy a live traffic-hoz sima TMC-t hasznalna, mert pl. latom a gugli maps-es forgalmi adatokat es a waze-es torlodasokat. A kamerakrol egyelore nem tudok erdemben nyilatkozni, menet kozben kiderul. Egy cimhez mindig tobb utvonalat ajanl fol, es elonezetben mutatja a tervezett es varhato erkezest is, utba eso POI-kat stb.
-
Coc@s
őstag
válasz turbulencia8 #5384 üzenetére
A Waze szerintem csak nagyvarosokban pontos
És főleg a nap közbeni, nagy forgalmú időszakban. Ez kb. így van.
De nekem leginkább erre is kell.
De hét végén, ill. hét közben pl akár az M7-en is (bár ritkán járok arra) nem volt még olyan, hogy ne jelzett volna előre és időben a szükséges dolgokról.
Nekem ez így tökéletesen megfelel.18 éve itt
-
turbulencia8
őstag
Most olvasom a CB-n a Genius Maps-es topikot. A Mireo nem frissiti tovabb a Don't Panic Tom-Tom terkepadatbazisat! Szoval ha valaki venni akar offline navit, a Mireo DP-t felejtse el! Erdekes tovabba a Mireo hozzaallasa a lifetime update-ek kapcsan is, magasrol tesznek a Don't Panic felhasznalokra. Csak a Genius Maps-et fejlesztik tovabb a Navteq adatbazissal (azt is ki tudja, hogy meddig frissitik).
-
sasa134
addikt
válasz turbulencia8 #5386 üzenetére
Ez finoman szólva is gáz... vagy ez megszokott a navis világban?
Mindenesetre köszi, hogy megosztottad ezt az infót.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
nagyúr
válasz turbulencia8 #5379 üzenetére
Device id kilőve...
-
nagyúr
válasz turbulencia8 #5391 üzenetére
Gyalog, bicajjal, meg görsível közlekedem, csak ki akartam próbálni.
Nem akar!Ennyi!
Nem értek egyet a dologgal, majd én eldœntöm, akarok-e vásárolni, vagy sem.
-
Zsombe
senior tag
válasz Ceftriaxone #5390 üzenetére
Köszönöm, csak ha jól tudom már nem akciós. Mindegy, majd megvárom, míg megint az lesz.
Hagel: Neked is köszönöm az ismételt segítséget!
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Ceftriaxone
aktív tag
jut eszembe, van Sygic account-od? Mert ha nincs, lehet hogy újra ketyeg a kedvezmény, ha letörlöd és újra telepíted...vagy másik forrásból, pl. ha fönt van a Google Play az Amazon mellett, mindkettőben benne van. .
Egy próbát talán megér letörölni és újrázni ...[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
eventus
veterán
válasz turbulencia8 #5386 üzenetére
Csodás... Csak hiába fizettem a mireoban, miért nem kapom meg a Geniusban? Ha már ugyanaz.. Grrrr....
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
turbulencia8
őstag
válasz eventus #5396 üzenetére
Egyelore ezt az inkorrektseget meg nem feszegettem a CB-n. A forumon kertem toluk magyar nyelvi tamogatast, es szovatettem, hogy a teljes POI listat jo volna latni (nem csak a kozeliket), ami foleg a hosszabb utakon pl. Shell kartyahoz nagyon hasznos volna. Amugy a Genius Maps sokkal kevesbe gordulekeny, mint a Don't Panic, bar a terkepallomanya es az utvonaltervezoje tenyleg jobb (elvileg ex-nokias cucc ez a Navteq).
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz turbulencia8 #5397 üzenetére
De miért kell egy új program a Mireo mellé? Váltsák le egy az egyben és aki fizetett anno a Mireoért, az ne legyen letojva.
-
turbulencia8
őstag
-
eventus
veterán
válasz turbulencia8 #5399 üzenetére
Droidos programot nem akarok telefonra, ingyenest sem. BB telefonom mániám fizetni a programokért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest