-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
Mondjuk tény hogy valóban Kevés alkalmazást használok. 10/8 elindul a maradék 2 nálam pont a ''Google play szolgáltatások"appot igényelte. Most összesen 8 android app van fent. Abból 1 olyan aminél kompromisszumot kell hogy kössek. A zedge app. Az átlagnál ( 45mp) hosszabb ideig tart el indítani.
[ Szerkesztve ]
-
-
laci1892
őstag
Őszinte leszek ezzel a problémával én is találkoztam kb egy hónapja. Először nekem se működött a shazam Akkor mérgemben a google playbol is töröltem a francba az egészet... majd rá 1 héttel ezelőtt fel tettem újból -mert a soundhound... olyan amilyen... - azóta tök jól fut, várni se kell sokat rá. Öcsémnek meg például egyből ment... :S Szóval azért azt nagyon is el ismerem, hogy vannak fura dolgok azért ebben az emulátorban.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz laci1892 #6705 üzenetére
A sygicet próbáltam annak idején androidon, az az a navigációs progi, ami soha többet. Akkor már inkább a papír térkép. Majdnem meghóttam magam miatta Ausztriában a hegyekben, olyan kecskeösvényre vitt. Persze a földutak ki voltak zárva, de hát a programot ez miért érdekelte volna.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Megértem az indulatokat, magam is átéltem őket ...
Viszont meg kell mondjam, a Sygic sokat fejlődött az elmúlt évben. Ettől még nem állítom, hogy must have app, de lényegesen jobb lett, mint volt.[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
Tényleg, Te a Passport esetén használsz valami navigációs programot, - vagy inkább a Here Drive a Lumián?
Amúgy van valakinek konkrét autós tapasztalata a Navfree - vel? Mert ingyenes, és amit eddig láttam, az szimpatikus.
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
sasa134
addikt
válasz Ceftriaxone #6712 üzenetére
Van sok tapasztalatom autóban Navfree-vel, főleg Németo. és Portugália. Semmi panaszom, elvitt oda, ahova kellett. Magyar térkép nem tudom milyen..
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
laci1892
őstag
válasz turbulencia8 #6713 üzenetére
Köszönöm megnézem.
-
turbulencia8
őstag
válasz Ceftriaxone #6717 üzenetére
Es a Navfree-ben nagyon nagy poen, hogy tudsz (mobilnettel) gugli maps alapu keresest is vegezni, emiatt jobb a hazszam adatbazisa, mint a Heremaps-nek. A navigalas persze offline. A menuben nincs magyar nyelv, de magyarul tud navigalni. Teljesen hasznalhato Magyarorszagon is. Az elejen a terkep letoltese soran parszor megakadhat, de ujrainditas utan rendben folytatja a letoltest es a telepitest. A forgalomfigyelo resze Magyarorszagon szerintem nem aktiv (kb. az az egyetlen elonye a Genius Maps-nek, csak utobbi eleg draga mulatsag).
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz turbulencia8 #6718 üzenetére
+1
Jogos, ezt a guglis keresést ki is felejtettem. Meg van benne Foursquare alapú is, meg a gyári POI-k is jók, ha a közelben akarsz vhova elkavarni.Avanti Roma
-
laci1892
őstag
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz turbulencia8 #6718 üzenetére
Köszönöm! A Google alapú keresést használtam már többször gyalogosan ( pl a nyaralás alatt jól jött , jó hogy fényképen is megnézheted a célt) , de érdekeltek az autóval szerzett tapasztalatok is. Köszönöm mindenkinek az információkat.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Ceftriaxone #6712 üzenetére
Valójában már se a Passportot, se a Lumiát nem használom "főműsoridőben", csak megvannak. A másodlagos kártyámat használom ebben a két telefonban felváltva, és akkor sem navigálok rajtuk. Amíg használtam napi szinten a Lumiát ott se a Here Drive-ot szerettem hanem inkább a waze-t próbálgattam.
Valójában fő telefonként pár hónapja szifont használok újra. Erre meg van véve a Navigon Európa teljes, megvan rá a promócióban megkapott iGo Szülinapp, illetve a korában szintén megvásárolt iGo Primo. Ezen felül van rá Apple Térképek ami szintén navigál, Google Maps és Waze. Illetve legoffabb módon a kocsiban is van beépített navi*, így azt hiszem kb. ha navigációról van szó az le van fedve.
Valójában BB-n minden navigációs próbálkozásom, minden app olyan totálisan katasztrofális volt a fentiekhez képest, hogy így visszatekintve elmondani nem tudom. Anno Blackberry-s használható navi élményem az még a 9700-zal volt, amikor ott is a gyári BB térképet használtuk párszor, érdekes az tök használható volt.
Amikor telefonos navit indítok el a kocsi helyett, az 90%-ban a Waze, a torlódásfigyelés miatt. Ezt az appot nagyon szidtam korábban, de az újabb verziók tök használhatók, és bejön. De ritka a telefonos navi, általában minden igényemet lefedi a kocsi navija.*valójában szerintem a kocsi navija miatt nem kísérleteztem soha különösebben a Z10 és a Passport navigációs készségeivel, talán pár alkalommal próbálgattam de annyira elrettentő volt, hogy rájöttem hogy nincs nekem szükségem erre. A Navigont és az iGo-t is akkoriban vettem meg, mikor a kocsimban még nem volt beépített navi. A következő kocsiban egy olyan megoldást szeretnék, ahol vagy a kocsi kijelzője tudja megjeleníteni a telefon képét, vagy legalábbis a kocsi fedélzeti számítógépe rá tud csatlakozni a telefon által tetheringelt netre, és így tud naprakész navit adni, de telefonon annyira nem érzem kényelmesnek a navigálást.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #6725 üzenetére
Én is a genius mapsot tippelném, illetve végső esetben, pótmegoldásként / más navi kisegítésére egy böngészőbe behívott Google maps-et.
-
ferrari1
őstag
Ezt olvastátok már? Ha volt már, akkor bocsi
lugosi: Nem kell böngészőbe a Gmaps, nekem működik teljes értékű navigációként
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz Ceftriaxone #6729 üzenetére
-
fido75
tag
válasz turbulencia8 #6727 üzenetére
Gyalran kell külterületi címekre járnom és ekkor koordináták alapján ismert a hely. A navfree nem képes a megadott pontokra elvezetni, hanem helyettesíti a bevitt koordinátákat. Nem Szentes, hanem egy adott pontja kellene.
-
ferrari1
őstag
válasz Ceftriaxone #6734 üzenetére
Itthon sajnos nem menthetőek el a térképrészletek, így sajnos nem. Máshol viszont a térkép mentése után működik. Viszont nem használ sok adatot, teljesen vállalható.
-
laci1892
őstag
válasz laci1892 #6736 üzenetére
na szóval neki ugrok még egyszer.
Egy probléma, s egyben kérdés merült fel reggel
Sajnos volt sikerem vágott simkártyát -én b@lfasz - bele tennem a passportba. Ami faszán be is ragadt. Jóóó' van mondom higaadtsáág....
szerintetek ha a képen látható torx csavarokat meglazítom ( természetesen nem neki esve barbár móóódra ) akkor le szedem a hátlapot és hozzá férek a sim olvasóhoz. DE!
a sim olvasó fedele vajon felnyitható normálisan? hogy ki szedjem a kártyát? Vagy uccu szervízbee...? :\
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz laci1892 #6737 üzenetére
Annak idején nekem egy LG G3-ba ragadt bele a kártya adapter miatt. Úgy vettem ki, hogy vágtam egy kicsit keményebb vékony műanyag lapból ( fogkefe kemény, átlátszó csomagolása ) egy sim szélességű de hosszabb csíkot és óvatosan betoltam a kártya és az érintkezők közé. Utána a kettő együtt simán kijött. Egy próbát megér
Egyébként szétszerelés.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Van, aki feltette már ezt az új droid runtime-ot? milyen? (az utolsó OS bugjait javitja elvileg) [link]
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Android játékok topikja
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest