-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
A telefon memóriájában lévő képek miért vannak meg egy az egyben az android DCIM mappában is?? He?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kekkola
senior tag
Nálam teljesen üres ez a mappa.
Más: vettem egy gyári hard shellt. Nagyon jó, tetszik. A felső két sarokban picit lötyög a gép. Lehet, hogy ott fog majd elkezdeni koptatni?! Úgy döntöttem a Priv-ig marad, vigyázni kell rá.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
Most vettem észre, hogy a gyári zene lejátszót lehet vezérelni lezárt képernyőről. Ez eddig is így volt vagy a 10.3.2-vel jött? jó nagy balek vagyok, ha eddig is így volt én meg nem vettem észre! pedig még bosszankodtam is rajta, hogy miért nem lehet ezt megoldani.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
tomee007007
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem egy Silver Editiont, remélem a jövő héten meg is érkezik
Talált már esetleg valaki hozzá belebújtatós bőr tokot? -
jagertibi
aktív tag
válasz tomee007007 #5412 üzenetére
Ami a sima passporthoz is való PDair beledugósba belemegy.
-
sasa134
addikt
válasz tomee007007 #5412 üzenetére
Gratula és üdvözlet itt! Első BlackBerryd? Használd egészséggel!
Avanti Roma
-
jagertibi
aktív tag
válasz tomee007007 #5416 üzenetére
sajnos nem.. pedig jobb volna látni a ledet, mint a 9780-nál.
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy passport, ami az expansysról lett vásásrolva. Tudnátok segíteni esetleg abban, hogy mennyi gari lehet a készülékre 1 vagy 2 év ? Vagy esetleg van valami olyan felülete a BB-nek, mint pl az almásoknak, hogy SN szám alapján tudom csekkolni a készüléket?
Előre is köszi.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Alex 336
csendes tag
Sziasztok!
Egy BB passport silver vásárlásán gondolkodom.Mintha valahol olvastam volna, hogy tok és dokkoló is jár hozzá. Valaki esetleg tudja, hogy hol lehet gyári garanciával legkedvezőbb áron beszerezni? -
tomee007007
őstag
válasz sasa134 #5415 üzenetére
Köszönöm
Már nagyon várom h megjöjjön. Nem, volt anno egy 8520am, de azóta andoidozom. Most viszont úgy gondoltam be kell szereznem egy ilyet is.jagertibi: Köszönöm, még azért nézelődöm, ha jól látom annyi a künbség az SE és a sima PP között hogy 3 miliméterrel magasabb...szóval a tok is annyivan nagyobb? Érdekes...
-
jagertibi
aktív tag
válasz tomee007007 #5423 üzenetére
Akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit......
-
Galahed
senior tag
válasz tomee007007 #5423 üzenetére
Szia!
Tokot én a flippest vettem hozzá, ez felpattinthatós a sarkaira, nem ragasztós.
A különbség az még annyi, hogy a fényképező, led más helyen van, tehát a régi PP cuccai sajnos nem jók hozzá.
Belülről: Az antenna lett áttervezve , gondolom a fém ház miatt, meg a billentyűt írják kicsit másnak, de ezt nem tudom kipróbálni mivel nincs mellette a régi most. A hardver verziószáma is más, ezt a frissítésnél kell figyelembe venni: SQW-100-4, Szóvak kicsit át lett tervezve, de szinte lényegtelen. Ahhoz viszont mégis sok, hogy csak ukmukkfukk, folyamatában gyártásba lehessen adni meg kellett futni a szokásos köröket felügyeleti szerveknél. pl: FCC -nél külön kódszámon stb.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A ház lett áttervezve az amerikai Passport verzióhoz közelire, tehát ez nem egy gyökeresen új valami.
A billentyűzet ugyan az, semmivel sem tud többet vagy kevesebbet.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Galahed
senior tag
Visszatérve a Passport SE vs Passport közötti különbségre:
A Blackberry vezető tervezőjének nyilatkozata a SE-ről (Di Tao, BlackBerry's Senior Industrial Designer)
-
Zsombe
senior tag
válasz Ceftriaxone #5395 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet! Egyébként van Sygic accountom, bár eddig csak androidra telepítettem. Lehet teszek egy próbát a triallal.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakozom én is közétek egy PP-vel. Egy valami van ami picit zavaró, hogy van középen egy apró picit folt ami fehér felületen látszik. Van erre valami megoldás? Olvastam, hogy több usernél előfordult ez a jelenség.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
jagertibi
aktív tag
-
veterán
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kárátékutyá #5440 üzenetére
Az problémás, mit lehet vele csinálni?
-
Laurh
aktív tag
Srácok, régebben voltak szakmai csoportok BBM-en, ha esetleg még lézetnek kérhetnék egy meghívót?
A pin-em: 2BD81E04I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
sasa134
addikt
-
sasa134
addikt
Offtopic hírek a reggeli kávé mellé:
- a Priv 64bites
- tud 4k-ban felvenni (30fps)
- 10.3.3 SDK október 20-tól lesz elérhető
- 2016 márciusban egy high-end BlackBerry várható (nincs info, hogy BB10 és/vagy droid)
- a PSA csoport után az Airbus is BES12-re váltAvanti Roma
-
nagyúr
válasz sasa134 #5447 üzenetére
Na!
Közben megnéztem a törlések alatt, hogy tavaly már december elején irtam egy high-end blackberryt. A konfig egy az egyben a Priv.
Szerintem már akkor tudták hogy ezt választják. Valószínűleg ezért sem snapi 810.
Max nem fog melegedni.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz sasa134 #5447 üzenetére
Nem mondom azt hogy nem lesz 64 bites, de azt mondanám viszont, hogy abból az 1 db third party progi képernyőmentéséből még ne vonjunk le elhamarkodottan biztos következtetéseket, elkerülendő a későbbi esetleges csalódásokat.
Mint ahogy egy kommentelő is írja a n4bb-on:
"Why, if this is legitimate, are there grammar mistakes in the first photo? 1) ‘The current device running an 64-bit system’ should say ‘The current device is running a 64-bit system.’ 2) ‘Enable 64-bit test may get better performance’ should be ‘Enabling the 64-bit test may get better performance’. 3) ‘PS. You can enable and switch 64-bit test in the menu’ should be ‘you can enable and switch to the 64-bit test in the menu’. And why the word ‘test’? What is that? I’m doubtful of that photo."
Szóval szerintem egyelőre azért ne vegyük készpénznek.
-
BB-Levi
csendes újonc
Sziasztok! Jelenleg Q10 tulaj vagyok és erősen gondolkodom egy passport vásárlásán. A kijelző foltosodása nagyon aggaszt. Milyen gyakori probléma ez? Mennyi idő után jön elő?
[ Szerkesztve ]
BB10
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest