Hirdetés

2018. október 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) macilaci78


macilaci78
(Korrektor)

Egy ilyen összeragasztott telefont ha szétszednek akár szervizben, valóban össze lehet után gyárival azonos minőségben rakni? Tömítések, paszták, stb?

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#2) Lami66 válasza macilaci78 (#1) üzenetére


Lami66
(fanatikus tag)

Sony Z1 Compactban saját magam cseréltem akkut. Az is össze van ragasztva rendesen, többek között a vízállóság miatt. Kínából fillérekért lehet rendelni típusra szabott ragasztókészleteket, amellyel az összeszerelés nem különösebben bonyolult feladat. Feltételezem nemcsak a Z1 compacthoz, hanem hanem az összes ragasztott telefonhoz kapható ragasztó szett, amely egy fóliára felvitt, pontosan formára csíkozott ragacs.

(#3) forgonati válasza Lami66 (#2) üzenetére


forgonati
(őstag)

A kínából rendelt utángyártott 2$ szemetet ne vedd már a gyárihoz. Én is javítgatok telefonokat, volt ilyen méretre szabott hulladék a kezemben, a legtöbb eladó eleve küldi ingyen, ha pl. kijelzőt veszel... A tapadásuk a fasorban sincs a gyárihiz képest, és volt olyan hogy elválott a kijelző, annak ellenére higy órákon át le volt szorítva az erre készült szpéci kis satuban... Szarok ezek a ragasztók. Vízbe meg pláne nem vinném az ilyennel javított vízálló telefont, mert sanszos hogy az már nem vízálló többé. Persze lehet venni minőségi eredeti cuccot, de az annyiba is kerül...

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#4) Lami66 válasza forgonati (#3) üzenetére


Lami66
(fanatikus tag)

Bár filléresnek neveztem a terméket, nem a legolcsóbb utángyártott szarokra céloztam. Csak az ár nagyságrendjét próbáltam érzékeltetni pl. egy kijelzőcsere esetén (ami 50+ ezer Ft), ahhoz képest egy ragasztókit ennek a tizedébe (sem) kerül.
Mellesleg a Xiaomi Mi MIX2 esetében az eredeti alkatrész csak kínai lehet :)

[ Szerkesztve ]

(#5) Teal'C


Teal'C
(őstag)

Ez egy komoly cikk majdnem eluntam mire elolvastam :(

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

(#6) prolad


prolad
(őstag)

Kár, hogy ez is ragasztott lett, sima mixnél egyszerű lepattintós hátlap van plusz csavarok, nem tervezem, de megnyugtató, hogy akár házilag is könnyen tudok benne alkatrészt cserélni. Persze egy kis ragasztó se gond, ameddig a szerelést nem akadályozza.

OP6

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.