Benéztek a Mi Mix 2 házába

Sokkal praktikusabb okostelefon lett a Xiaomi Mi Mix 2 az elődjénél, részben a csökkentett méretek, részben pedig a drasztikusan javult beszélgetési hangminőségnek köszönhetően, de sebességben és szoftverben is történtek előrelépések.

A galéria megnyitásához kattints a képre!
A galéria megnyitásához kattints a képre! (forrás: Zol) [+]

A kínai Zol benézett a kerámiahátlapos készülék belsejébe, hogy megnézze, vajon ott is felfedezni-e pozitív változásokat, és a válasz igen: többek között az antennakivezetések részéről jutott az új Mi Mix az egyről a kettőre. Az egy kézzel sokkal könnyebben kezelhető phablet a piacra dobás óta is fejlődött: pár napja várt elérhetővé rá a MIUI 9 globális rendszerverziója osztott képernyős móddal és más nyalánkságokkal.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet

    Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.

  • A Mi Mix 2 is kapós

    Hozzájutottunk néhány, főleg itthon érdekes, információhoz a Xiaomi Mi Mix 2 elérhetőségére és a nemzetközi forgalmazására vonatkozóan.

  • Fényképen a Mi Mix 2?

    A homályos kémfotó eredete kérdőjeles, viszont több társinformáció is kapcsolódik hozzá. A Mi Mix 2 állítólag az iPhone 8-cal egy napon mutatkozik be.

  • Xiaomi Mi Mix - szép-szép, de otthonra nem kéne

    A kínai gyártó koncepciókészüléke papíron minden tekintetben lenyűgöző, a gyakorlatban azonban korántsem kompromisszummentes. De mutathatja az utat.

Hirdetés