- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
DOS alól is tudom a Win2k-t telepíteni, de ez azért nem fexik megoldás, mert jelenleg egy 76gigás SCSI vinyó van benne amire mindenképp kell FAT32-t rakni én meg nem akarom "ketté törni" a vinyót illetve csak FAT32 partícióval... NTFS legyen rajta és arra menjen fel aWin2k egy az egybe

megpróbáltam azt, hogy DOS alól elkezdtem telepíteni a Win2k-t és a 76gigás mellé raktam be egy 1gigásat ami FAT32-es hogy arra pakolja az ideiglenes filejait, ez így jó is votl, szépen elindult a telepítő felmásolta a filokat restart, utána ismét bejött a telepítő, akkor mér úgy mintha CD-ről bootolt volna, kiválasztottam hogy a 76gigás NTFS-es vinyóra rakja fel a Win2k-t ez pedig odáig működött míg ki nem szedtem az 1gigás vinyót mert onanntól kezdve a 76osról sem tudott bootolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Torrent meghívó kunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest