- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
igen, de a moonlight nekem eddig sehol nem működött, ahol silverlight tartalom volt. igaz annyira elenyésző az ilyen a neten, hogy nem igazán zavar. meg ezt úgy tudom nem "kiadták" másoknak, hogy csinálják meg, hanem ilyen reverse engineering folyik a moonlight csapat részéről, ezért is vannak lemaradva.
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #48 üzenetére
nade éppen ez az. ha jól veszem ki, itt ne marról van szó, hogy arra akarják kötelezni az almásékat, hogy ők implementáljanak bármit is. itt egyszerűen arról van szó, hogy ne tilthassák meg egy program telepítését.
amúgy az adobenak simán fel kéne vásárolnia a cydia store-t, és ott terjeszteni a flash playert/plugint, meg jó kis konkurenciát állítani az app store-nekmoonman: majd akkor ha elterjed a silverlight, akkor remélem jön a zeu, és kötelezi őket, hogy tessék linuxra is fejleszteni egy nyomorult lejátszót hozzá, mert addig nem jó játék
madgie: ez tuti azért volt, mert észlelte a rendszer, hoyg warezolni akarsz, és levágta a főkapcsolót! mars vissza itunes-ba vásárolni
-
törölt tag
érdekes lehet, ha elkezdik megpiszkálni a szabványok és versenyegyenlőség miatt kicsit őket is már. akksi, csatlakozók, itunes
mondjuk engem nem érint egyáltalán, de érdekődve figyelem a fejleményeket. szépen fotelban hátradőlve, üdítőt szürcsölve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest