Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
svbela
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég furcsa dolgot tapasztaltam. DIGI 200-ra váltottam és a cég hozta a modemet, mely WLAN szolgáltatást is nyújt.
Ezután a WIFI kapcsolat közben tableten a programok egymás után leálltak és a play áruház sem frissített (491). Megcsináltam a neten található ötleteket de nem segített. Netezni lehet vele csak közben dobálja az ablakokat, hogy éppen melyik program áll le.
Kétszer volt garanciális szervizben, de haza hozatal után ugyanaz a hiba jelenség. A telefonom HOTSPOT-jától WIFI-zve rendben működik. Frissülnek a programok.
A notebook és az andridos telefon gond nélkül működik ugyanezen a WIFI-n keresztül.Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest