Hirdetés
- Poco F7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Pedig pont fikázni akartam a cikkben szereplő lapokat, hogy miazmár 2db SATA2-es port, 1db USB3, optikai hang sehol? Erre tessék
Már csak az a kérdés, hogy a 2 SATA3-as portra, amit írnak, hogy "- 2 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors by ASMedia ASM1061, support NCQ, AHCI and Hot Plug" az nekünk mennyire jó, vagy rossz? Mert addíg képben vagyok, hogy az alap chipset nem tudja, ezért kell külön ASMedia chipet rárakni, de a kérdésem az akart lenni, hogy ez mennyire jó dolog? SSD-hez?"ahova lesz, nagymamanak most egy Atom 330 van,"
Húgom kapott egy Transformer T100-at, amiben a legújabb Bay Trail Atom Z3740 van. Oké, BF4-ezni nem fog rajta, de minden más zökkenőmentesen megy rajta. Gyorsan hozzáteszem, szerintem ebben az is benne van, hogy a T100-asban nem HDD van, hanem 64G flashmemória, ami egy SSD-nél lassabb, de egy 4200-as fordulatú vinyónál nagyságrendekkel gyorsabb. És igen, rengeteget számít a HDD helyett az SSD. Az asztali gépem egy i5, benne 8G RAM, egy Samu 128G-s SSD, és háttérnek egy gyorsnak számító 1TB-os Seagate vinyó. És látványosan gyorsabban indul a rendes Firefoxom, mint az a portable változat, amit a D meghajtón a vinyóról szoktam használgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest