- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Gadgetfun #21 üzenetére
Szerintem lehet simman igaz, hogy akkor ert vissza 4 ember a teloval
Mert, ugye tokeletes termek ami nem romlok, olyan nincs. Meg a faek sem ilyen.
Es pl Budapest szinten hany teleon lehet kint, meg abbol hany romolhat el es hanyan mennek pl abba a ngyobb/marka szervizbe.. vagy csupan puszta veltelnul ert oda egyszerre 5 ember -
Gadgetfun
tag
Nekem sem vott még semmi baja az egy év alatt, és egy ismerősömnek sem romlott még el az iPhone-ja, pedig sokaknak van.
Persze nem vonnék le ebből messzemenő következtetést az iPhone-ok megbízhatóságáról, de azért nekem egy kicsit kamu szagú és flame-gyanús ez a "Amikor bevittem az enyémet még 4 ember hozott vissza i4-et!!" szöveg.
-
-
Touch-ko
őstag
Ennek a szamnak, szerintem legalabb az 1%-at nekem koszonhetik
-
NogeOne
tag
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
Nekem már az ipad2 is hatalmas,ha a kezemben fogom és használom olyan erőt érzek benne, felulmúlni ilyen hamar nehéz lesz, majd jövő nyár fele
-
NogeOne
tag
válasz
Nekem már az ipad2 is hatalmas,ha a kezemben fogom és használom olyan erőt érzek benne, felulmúlni ilyen hamar nehéz lesz, majd jövő nyár fele
-
Gadgetfun
tag
Nem semmi! Kb. tíz rugóval én is hozzájárultam a cég és a részvényesek jólétéhez
-
iBlast
aktív tag
Szép szám
hamarosan én is beállok az iPhone tulajok sorába
-
GALARDO
addikt
Hihetetlen, de nem meglepő.
-
Black Dragon
addikt
Azt meg úgy sem fogják bemutatni május előtt.
Az A6-os proci fog meglepetést okozni, legalábbis majd az erejével, külsőleg szerintem semmi változás nem lesz, maximum a home gomb eltűnik, raknak bele egy 5mpx-es kamerát hátulra, és nagyobb felbontású kijelzőt. Én erre számítok, remélem mindegyik teljesül, és akkor egy korrekt tábla lesz.
-
daninet
veterán
válasz
Szerintem kicsit korán lenne még az ipad 3, nem biztos, hogy hozna annyi újdonságot, nem hiszem, hogy meglépik. Inkább új telefont várnék.
-
Black Dragon
addikt
Örülnék neki, ha tényleg februárban lenne az iPad 3 premier.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest