- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
MasterDeeJay #3 üzenetére
+1 Bezony!
+ infó a szerzőnek:
Furmark OpenGL API. Ki használ OpenGL-t ma már? Jóformán senki. A furmark tényleg kitolja a fogyasztást, de modern játékok másként/máshogy terhelik a GPU részeit, úgyhogy tényleg jobb stabilitást és fogyasztást tesztelni Superposition-nal, ahogy MasterDeeJay írta. Esetleg 3D mark Time Spy vagy magával a játékkal fps limit nélkül.
Furmark a kimaxolt fogyasztás miatt leginkább a VGA hűtésének a tesztelésére jó. Mivel gyorsan indítható, leállítható a teszt én a VGA fan curve-t ezzel szoktam finomhangolni.+ az egyik legjobb fogyasztáscsökkentő metódus az fps limiter használata, undervolt mellett. Smoothness élményben is sokat hoz a konstanst frametime, mint a folyamatosan kimaxolt framerate, de állandóan változó frametime.
#8 tasiadam: Akkor ott valami nagyon félrement. Én sokat szórakoztam RX470/RX580-nal. Nagyon sokat lehet javítani a teljesítmény/fogyasztás mutatón, mindenféle textúra hiba vagy plusz lag nélkül.
Feltételezném, hogy esetleg a BIOS mod belenyúlt a RAM időzítésekbe is, amitől biztos megszaporodtak a memória hibák. Ezért is láthattál textúra hibákat, és lehetséges hogy ezért lett rosszabb az 1% low is, mert a sok hiba miatt sokat kellett tököljön a GPU a korrekciókkal vagy a hibás adatokkal, feltételezem, svsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Subaru topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest