- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Döbbenet, hogy a cikk és a spec alapján határozott (negatív)véleményt alakítanak ki.
- Értem én hogy a 7-es 64bites, de mekkora az esély, hogy az alsó/közép kategórában főverzió ugrásos frissítést adnak ki? Sokkal jellemzőbb, hogy kiadnak pár hibajavítást, aztán soha többet nem foglalkoznak a készülékekkel.Megnéztem a videót, de
- nem láttam azokat a vállalhatatlan katasztrofális "dadogások"at.
- a hangszóró tesztelésekor valami ismertebb "dallam"ot is választhatnátok. Plusz lehetne egy a tesztvideókhoz hasonló hangfájl, amit mindegyik tesztben megmutattok. Nem csak az asztaltól elemelve, hanem megfordítva is.
- a (nekem) semmit nem mondó játék(?) helyett pl. a gyári és külső videólejátszó lehetett volna terítéken. (Bemutatandó, hogy mennyire akadozik a fHD lejátszás)-A tesztből nem derült ki, hogy a plusz programok a store-ból is elérhető ingyenes verziók, vagy bizonyos ideig (örökös) licence-t tartalmaznak?
- Nem derül ki mire és hogyan használható a Smart Suite, az User Care mit is tesztel pontosan, vagy hogy miért "hasznos" a One Touch Stream?
- Többen vacaknak tartják, van ennél jobb is( Ha nem használták hetekig, honnan a pékből lehet azt tudják?) + miért nem mondják meg hogy ennyi vagy kevesebb pénzért mik az egyértelműen jobbak?
- Bár több fényképen is látszik a hátlap belülről, nem derül ki egyértelműen, hogy 2sim+sd-t fogad, vagy 2. foglalat "hibrid, vagy ez vagy az megy bele?
Kíváncsi lennék hosszabb távú tapasztalatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Elektromos autók - motorok
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest