- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
chey
csendes tag
Gratu a gyönyörű hardverhez. Igazi különlegesség, nem gondoltam, hogy láthatok még K6-III+, DC super 7-es és 2MB cache-sel rendelkező super -7es alaplapot működés közben, nem pedig a vitrinben. Minden elismerésem : )
-
SS7 DC- ről én sem hallottam, most már ezt is tudjuk.Hasznos írás.Csak a Doom miatt szomorkodtam hogy nem profitált belőle.Bár videokártyafüggő is, de gondolom mindegyik lapba ugyanaz került.A lapok meg nagyon tetszenek, főképp az ALi. A G5 meg a nagy cache miatt, nekem csak C2- őm van, de már az is ütős.
Az ALi5- el régebben gondjaim voltak, de már megfelelő driverekkel, jól beállítva, gyors és stabil. -
Jo kis teszt.
Hiaba a dual RAM, ha a processzor busz limital, de kicsit azert igy is segit Az is jol lathato, hogy applikaciotol fuggo, hogy mekkora javulast jelent.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Köszönjük az eredmények prezentálását, mindig érdekeltek az ilyen extrém rendszerek.
Pontosan milyen procival lett elkövetve a teszt, K6-III+?Szerk.: Közben eszembe jutott a képeken csekkolni.
K6-III+ 550 ACR
-
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
De miért is várnánk a dupla teljesítményt attól, hogy egy pici részén javítunk a rendszernek?
Ha 100MHz-en 400MB/s az átviteli sebesség maximuma a chipset és a processzor között, akkor a single channelben mért 317MB/s 79,25%-os kihasználtságot jelent. Ebből sehogy sem lehet 160%-ot csinálni. Szerintem nagyon is szép eredmény a 355MB/s-mal elért 88,75%.
-
törölt tag
Ahogy nézem a 2MiB L3 cache többet jelentett, mint a DC RAM.
"folyásolják be" Ezt viszont ki kellene javítani befolyásolják-ra. Különben szembe fogunk sülni egy újabb problémával.
-
neduddki
nagyúr
HI!
hogy a remalmaimban e gyujjon elo se a ali se a sis abbul az idobul. brrr, meg ahideg is kirazott:- )))
udv
neduddki
-
Kár, h a Dual hajtás végülis nem ad dupla "teljesítményt" a Singlehez képest, de hát ezt már láthattunk sok tesztben anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile (ARPG)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged