- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
flamich76
üzenetére
Az is elképzelhető, hogy összeolvad a wp és az RT. Én örülnék neki, ha az RT kerülne a telefonokra is. Meglepő, de már fél éve használom otthon az RT-t és tökéletesen megfelel.
Semmi szükségem nincs az x86 alkalmazásokra, sokkal többet számít a minőségi kijelző, a 10,6 inch, a magnézium ház, és a kitámasztó. Minden NEKEM szükséges alkalmazást megtaláltam, és ezek kifogástalanul működnek, amit kell, azt tudják. Semmi értelmét nem látom lecserélni egy gagyi műanyag vacakra, gyengébb kijelzővel.(#223) solaris17
Ebből a nagy buktából eladtak az utolsó negyedévben 2 millió db-ot. Sok helyen hiánycikk. -
cairojack
aktív tag
válasz
flamich76
üzenetére
Szerintem nagyon csekély a létjogosultsága, a jelenlegi formájában pedig pontosan NULLA. Anno, mikor fejleszteni kezdték, talán még volt benne ráció, de mire kész termékké érett már látszott, hogy felesleges termék, és idén immáron ténylegesen azzá vált.
Főleg úgy, hogy mai cikk, hogy az Intel 60 rugós Winodows 8-as tableteket akar, akár azon az áron is, hogy kb ingyen adná az Atom procikat.
Innentől kezdve, kb tényleg közel nulla a létjogosultsága. Ha már van, ha már az MS nem dobta a kukába, nos akár értelme is lehetne a felhasználásának, de csak az 50 rugó alatti kategóriában. Magyarul ha nagyon akarja az MS, beküldheti harcolni a 20-30-40 rugós kínai droidok ellen, de komolyan vehető hardveren nincs keresnivalója.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Borderlands 4
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest