Új hozzászólás Aktív témák
-
Mastershifu
tag
Nekem spéci nincs semmi bajom a műanyaggal, de nem tudom, hogy azok között, akik a prémium-érzetet keresik, mennyire lesz rendben ez a megoldás... A régi pletykák között első pontként szerepelt a fémház. Egyre kíváncsibb vagyok, milyen lesz ez a telefon.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #23 üzenetére
Persze hogy cserelik, de 3 csere/ev utan - lehet, hogy beunod a dolgot...
-
no more
veterán
Az a "szinte" az eléggé szinte... A kijelzője is csúnya fakó, teszkós műanyag a háza ezek szerint, és szoftveresen is szörnyű (akadozik, lagol, tölt)...
A lassított felvétel, akadozós G Flex 2 után na várjunk nagy csodákat a G4-től, pláne, ha az is S810 lesz, ami híresen "jól" sikerült...
-
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
blueMerle #18 üzenetére
Azért annak mobil nóbel díjat adnék aki közvetlen a szélén kifurta azt a vékony műanyagot és azt hitte jó lesz!
Annak alsóhangon fémkeretnek kellett volna lenni.Általános iskola technika óra 2. fejezet.
Vicc, hogy egy szinte tökéletes telefont ilyen figyelmetlenséggel rontanak el.
Konkrétan a fórumon volt aki többször járt a Váci úton emiatt...
Sebaj - reménykedjünk, hogy most minden rendben lesz!
-
hemaka
nagyúr
Jo a muanyag is, csak ne csillogos meg hasonlo rettenet legyen, hanem nezzen ki valahogy. Illetve erzesre se legyen gagyi. Bar a G3 hatulja szerintem teljesen oke.
-
kromatika
veterán
Jó úton jár szerintem az LG.
-
big-J
őstag
Ha s810 van, halott ügy, szintén aggasztó, hogy általában a fémházas őrület kizárja a vízállóságot. Kár, már jöhetne egy tisztességes 6” körüli telefon.
-
macii97
senior tag
Nem a g3 védelme miatt, de a műanyag telefonok repednek. Főleg ha ennyire ki van számolva minden, hogy a lehető legkisebb lehessen a cucc.
Persze ez nem mentség, sajnos ez van.
Minden egyes telefonnak vannak ilyen nyűgjei. Vagy a kijelző sárgul, vagy kopik, vagy reped, vagy a kijelző ég be stb. És ez vagy előjön, vagy nem. -
Halkow.
senior tag
Ha sikerülne egy szétszedhető fém G4-et létrehozni a piacon, akkor garantáltan örülnék
-
Quqesz
nagyúr
Ha jól fog kinézni és jól fog futni a teló, akkor nem számít a plasztik mint a G3 esetében. A többi elválik.....
-
beccyboy
aktív tag
Nem erre szolgált régen a Pro? Miért kellett átnevezni? Hacsak nem kap valami nagyon új jegyzetelési lehetőséhet.
-
babkukta
senior tag
A G Flex 2-ből kiindulva nem vagyok már benne annyira biztos, h ez várós..
-
fornettisuti
veterán
Ha a note 5,5-nél nem lesz nagyobb, akkor lesz esélye nálam a samu note 3 és a huawei p8 mellett.
-
Matada2.3
veterán
Most már elég a pletyikából, jöjjön a készülék és akkor majd elválik..
-
zsoleer
senior tag
válasz
Stauffenberg #1 üzenetére
Senki nem mondta hogy marciusban fogjak bemutatni csak annyit hogy informaciok latnak napvilagot tehat a meghivokat kikuldik meg ebben a honapban a bemutatasa aprilisban lesz.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Stauffenberg #1 üzenetére
A TechRadar 4 napos híre szerint április-május körül esedékes a félbúkanása.
-
Stauffenberg
nagyúr
Az LG szétküldte már a sajtónak a meghívókat valami "szupertitkos" bejelentésre? Egyre inkább úgy tűnik, hogy amikor azt mondták, hogy még márciusban bemutatják a G4-et, abból nem lesz semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Formula-1
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest