-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
wassermann #22727 üzenetére
Nade másrészt azt is szeretném megmismerni, hogy hogy lehet buherálni ROM-okat.
-
válasz
wassermann #22724 üzenetére
Nade az lényegében mindent elmentene az egész rendszerről.
Nekem csak az kéne, hogy egy olyan "tiszta rendszerképet" hozzak létre, ami már tartalmazz azokat a módosításokat, amiket csináltam.
Vagy nemtudom, hogy mondjam. -
Sziasztok.
Kb egy hete szereztem egy Pi 3-at, amivel eljátszadoztam, hogy mit is tud pontosan.
Az merült fel bennem közben, hogy tök jó lenne amolyan fork féleséget csinálni az alap Raspbianhoz, így ha pl újra kellene raknom a rendszert, akkor nem kellene mindent beállítgatni és telepítgetni rajta.
Másrészt pedig, ha van rá érdeklődő, akkor időközönként megosztanám itt is, ha valamit változtatok vagy igazítok rajta.
Alapvetően amire gondoltam az az, hogy a gyárilag rajta levő programokból törölnék párat, illetve hozzá is adnék párat, módosítanám a gyári hátteret, a gyári tálcát, stb.Most így néz ki egyébként a desktop rajta, ameddig eljutottam:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest