- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wassermann #22727 üzenetére
Nade másrészt azt is szeretném megmismerni, hogy hogy lehet buherálni ROM-okat.
-
válasz
wassermann #22724 üzenetére
Nade az lényegében mindent elmentene az egész rendszerről.
Nekem csak az kéne, hogy egy olyan "tiszta rendszerképet" hozzak létre, ami már tartalmazz azokat a módosításokat, amiket csináltam.
Vagy nemtudom, hogy mondjam. -
Sziasztok.
Kb egy hete szereztem egy Pi 3-at, amivel eljátszadoztam, hogy mit is tud pontosan.
Az merült fel bennem közben, hogy tök jó lenne amolyan fork féleséget csinálni az alap Raspbianhoz, így ha pl újra kellene raknom a rendszert, akkor nem kellene mindent beállítgatni és telepítgetni rajta.
Másrészt pedig, ha van rá érdeklődő, akkor időközönként megosztanám itt is, ha valamit változtatok vagy igazítok rajta.
Alapvetően amire gondoltam az az, hogy a gyárilag rajta levő programokból törölnék párat, illetve hozzá is adnék párat, módosítanám a gyári hátteret, a gyári tálcát, stb.Most így néz ki egyébként a desktop rajta, ameddig eljutottam:
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Belépőszintű Gamer pc Intel 10. gen.
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest