Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
Szia. Nos nekem is Radeon 8500 LELE(250/200) videókarim van. Nekem a 2d-s alkalmazásoknál fagyott le. (pl. explorer ablak bezárása) A kék halált bedobta de nem indult ujra mivel a RendszertulajdonságokSpeciálisinditás és helyreállításautomatikus ujrainditás nincs kipipálva.
A kék képernyőn ati driver hiba volt. Javaslom hogy ne pipáld ki az ujrainditást, és olvasd el hogy mi van odairva.
Nekem driver hiba volt. A 2.6os (gyári CD) és a 3.7, 3.8driverrel megy minden fullosan -
sanyica
csendes tag
Üdv,
a problémám a következő:
a windows XP játék közben kék képernyőt mutatott, majd mire végig tudtam volna olvasni mi van rajta újraindult. azért annyi kiderült, hogy a VGA nem tudott egy rajzolási műveletet befejezni (asszem)
jött egy format, windows újra, alaplapi biost is visszaraktam a régebbit, amivel rendesen működött, cserébe most már kék képernyő nélkül újraindul.
azoknál a játékoknál is, amik régebben teljesen jól mentek.
van valami tesztprogi, amivel kijönne, ha a videokártyának lenne baja?
légyszi segítsetek, még 10 nap van a garanciából, jó lenne addig kideríteni hogy a kártyával van-e a gond
köszike
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest