- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
Szia. Nos nekem is Radeon 8500 LELE(250/200) videókarim van. Nekem a 2d-s alkalmazásoknál fagyott le. (pl. explorer ablak bezárása) A kék halált bedobta de nem indult ujra mivel a RendszertulajdonságokSpeciálisinditás és helyreállításautomatikus ujrainditás nincs kipipálva.
A kék képernyőn ati driver hiba volt. Javaslom hogy ne pipáld ki az ujrainditást, és olvasd el hogy mi van odairva.
Nekem driver hiba volt. A 2.6os (gyári CD) és a 3.7, 3.8driverrel megy minden fullosan -
sanyica
csendes tag
Üdv,
a problémám a következő:
a windows XP játék közben kék képernyőt mutatott, majd mire végig tudtam volna olvasni mi van rajta újraindult. azért annyi kiderült, hogy a VGA nem tudott egy rajzolási műveletet befejezni (asszem)
jött egy format, windows újra, alaplapi biost is visszaraktam a régebbit, amivel rendesen működött, cserébe most már kék képernyő nélkül újraindul.
azoknál a játékoknál is, amik régebben teljesen jól mentek.
van valami tesztprogi, amivel kijönne, ha a videokártyának lenne baja?
légyszi segítsetek, még 10 nap van a garanciából, jó lenne addig kideríteni hogy a kártyával van-e a gond
köszike
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest