- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zonusz
aktív tag
Ez a rendszer miden ilyen jellegű órára pl. A Suunto-ra is igaz, tehát szerver nélkül nem igazán használható? Illetve mindegyik valahová elküldi az adatokat.?
Köszönöm. -
zonusz
aktív tag
Elnézést a botor kérdésért, nincs ilyen jellegű órám, csak tervezem a megvételét. Az utóbbi időben, amiket olvastam viszont eléggé elbizonytalanítottak. Az adataimat nem az óra, illetve a telefon tárolja, hanem kimegy a Garmin szerverére? Önmagában mire használható az óra, ha nem kapcsolódik a szerverre. Ezt nem nagyon írták le egyik óra leírásában, se a Zergénél, se a Garminnál. Én azt hittem ez csak a kiegészítők letöltésére szolgál.
Köszönöm, és mégy egyszer bocs a laikus kérdésért. -
zonusz
aktív tag
Sziasztok. Teljesen új, érdeklődő vagyok ezen a területen, mindig is hagyományos, illetve guartz óráim voltak, amiket ráadásul nem a divatnak megfelelően cserélgettem, átlag tíz évet futottak hibátlanul. Az általam viselt márkában ilyen jellegű óra nincs. Az érdekelne, hogy a nekem legjobban szimpatikus Fenix 6X Pro sapphyre mennyire strapa bíró. Persze tudom mindent kibír, de az érdekelne, hogy meddig marad gond nélkül mindenhol viselhető állapotban, nem kopnak le a bevonatok, nem lesz erősen használt munkaeszköz kinézetű. Az is érdekelne, hogy abszolút értelemben mennyi az élettartama egy ilyen fajta 260-280e Ft-os szerkezet. Bocs a hosszú, nem biztos ide illő kérdésekért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest