Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
A Mohácson megjelentekhez!
Nem tudom, ki(k)nek a keze van a dologban, az ajándék trabival kapcsolatban, amit nem bonthattam ki. Nagyon szépen köszönöm, mivel csak ma reggel nyitottam ki, nagyon meglepődtem. Köszönöm. Több ez a gyülekezet, mint haverok, Titeket már a barátok közé kell, hogy soroljalak.
Más. Ma vagyok utoljára. Mivel csütörtöktől új munkahely, próbaidő, ezért - bár lesz cégnél netelérés - bizonytalan ideig kiesek a napi információcseréből, ugyanis először maradéktalanul be akarok illeszkedni az új helyen, megismerni az ügymenetet, kollégákat, árukínálatot, stb. Nem tudom, mikor leszek legközelebb, de telefonon bármikor elértek, ha esetleg úgy érzitek, tudok segíteni.
Legyetek jók, I BE BACK :D
És most lezárom a topikot. -
Den
veterán
:) Azt sejtettem hogy a hangulat később sem romlott, sőtt... , nem is nagyon akarózott hazamenni, de hát így is negyed 11-re értünk haza (aztán nyomtunk egy gyors barbecue-t éjfélig Dániel nap emlékére :) ). Ez a ''Csendpenge átkelése a dunán'' visszatérő motívum, úgyhogy igencsak kiváncsi vagyok rá, hogy mi is történt.
-
Szeni
aktív tag
Akkor folytatnám onnan, hogy Denék elmentek.
Egy ideig még ott ücsörögtünk és dumáltunk abban a bizonyos vendéglátóipari egységben, miközben legurult néhány sör és Becherovka. Utána megfogtuk a cókmókunkat és irány a vízi taxi (Csendpenge igen élvezte :) ). Átmentünk a szigetre, aztán onann folytatuk, ahol előtte abbahagytuk, azzal a különbséggel, hogy fürödtünk is egy jót. Alvóhelyünk a homokos vízpart volt. Hajnalban két részeg keltette a társaságot, de erről én nem tudok mesélni, mert nem sikerült felébrednem rájuk. (Pedig állítólag elég zajosak voltak!)
Másnap délelőtt újra Vadászkürt, kávé, üdítő, majd szép lassan elindultunk hazafelé. -
HEBI
senior tag
Na azért maradtunk egy páran reggelig (ahogy Bobmaster előzetes tervből is látszik). A hangulat maradt sőt!!! Először átkeltünk a Dunán egy komolyabb vízitaxi segítségével. Ezt a rövid utat Csendpenge kollégánk élvezte a legjobban, majd talán unszolásotokra elmeséli élményeit. Egy strand homokján aludtunk hálózsákban. Előtte fürödtünk egyet a Dunában, meg még kortyolgatunk egy keveset.(Beherovka,Sör rulez) Közben persze folyamatosan ment a duma változatos (katonaság, kémia, sex szálakon). Szerintem a túlparton nem is beszéltünk szgépekről. Érdekes ?!
Valahogy aztán mindenki elaludt. Reggel 5:15 kor kettő fiatalember (''kicsit feldobva'') mondta, hogy : ''Jó reggelt!''. Ezzel nem is lett volna baj, csak sajnos kb. 30 percen keresztül 8000 ventiket megszégyenítő decibellel. Ezek közül utána az egyik belefuladt a Dunába, a másik meg átkenuzott a túlsó partra. (Remélem tényleg igy volt :) ) 9:00 körül egy még kisebb vizitaxival és a hozzá tartozó vizikutyával vissza indultunk.
Kávé,sör és irány haza.
Persze ez nagyon gyenge élménybeszámoló volt, de aki ott volt az úgyis tudja, hogy mi volt, aki meg nem az meg úgyis ott lesz leközelebb. -
Den
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Nagyon király volt a tali, sajnálhatod hogy nem voltál, nagyon jól éreztük magunkat. Bár mohács irdatlan messze volt, és az úton kissé elkókadtam, Drake babgulyása visszahozott az életbe :)) , Volt vetélkedő is, amin sikerült bizonyítanunk, hogy bár hónapok óta a hammerről vitázunk, mégsem tudunk róla semmit :) . Aztán egy inteles kérdésnél Egon megmentette a mundér becsületét, mégsem nyert semmit. Nekem (és így Parcinak, Karibnak, Egonnak is) este 6 után el kellet indulnunk haza így az ezt követő eseményekről nincs infóm, de amíg ott voltam nagyon jól éreztem magam, nagyon jó hangulatú találkozó volt.
-
HEBI
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
Ha visszagondolsz a multkori talira akkor ott mondtunk egy olyat, hogy:
Aki megoldja az office97 (out of memory) problémát, az kap tőlem egy sört.
Erre Te azt mondtad, kapcsoljam ki a helyesírás ellenőrzőt.
Ez bejött, Tied a sör, egy kis korsocska persze, ami sacperkábé 250 HUF.
Persze ezt megihatod, majd a köv talin is, de ne tartsd vissza addig, ha nem akarod.
Szóval, ha neked ez igy jó :)) -
törölt tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ugy. Es a VIA-s lanyok is hosszu orakon keresztul visszatero motivumot jelentettek :D
-
BobMaster
senior tag
Köszönet mindenkinek, akik jelenlétükkel megtisztelték kicsiny városkámat, nomeg a trabit, a pezsgőt és a rohamosan fogyó becherovkát.
Extrahyper köszönet: Drake-nek a főzésért, Szeninek, &rew-nak és Den-nek, hogy a többieket kocsival elhozták.
És gratulálunk Den-nek a nyeremény Apogee sapkájához :) -
Den, vazz, nem bírlak elérni (BobMaster jó számot adott?)... holnap, Deák tér, 10 óra, Ex-Porsche Hungária... elvileg ezt beszélted meg Egonnal, de szerettem volna konfirmálni. Írj ide egy YES-t plíz.
-
localhost
Közösségépítő
Hát akkor jó bulizást nektek, igyatok egy sört az egészségemre is!
-
BobMaster
senior tag
Kifelejtettem:
Kajaosztás délután kettő felé (aki tud, jöjjön előbb nyugodtan), a menü babgulyás marhahúsból, mellé pedig fokhagymás lepény.
Minden le van beszélve, a többi most már rajtatok múlik. -
BobMaster
senior tag
Tájékoztatás végett, akik megjellenek majd:
Szombaton mennek haza:
Den (vele még: Egon, Parci, karib, remélhetőleg keopsz is),
&rew (vele még: KERO_SAN, George Terror)
McJames??? (még eldől, ha nem kell sokat mosogatnia ;] )
Ideszámolom még Den öccsét, hamár ennyi embert elfuvaroz, a legkevesebb, hogy megetetjük...
Vasárnapiak:
Hozzatok minimum hálózsákot, akinek van kicsi sátra, az sem hátrány. Ha rossz az idő, akkor is lesz fedél a fejünk felett.
Drake azaz csendpenge mint főszakács
Sidaries (kérdés még hogy s miként, de ittlesz)
Szeni (vele érkezik: Nowhereman, Hebi, Deadeye)
És jómagam.
Ha visszaolvastok, le van írva hogyan juttok a Vadászkürtig (benszülöttek el tudnak igazítani titeket, a lényeg, hogy kövessétek a dunapartot)
Gyakorlatilag kisebb ráhagyásokkal, de mindenki autóval tud jönni. Vezessetek óvatosan. Telefonon online vagyok éjjel nappal 30/351-5624. -
HEBI
senior tag
Fiúk! Olyan szemetek vagytok nem tudok menni és itt húzzátok az agyamat!
No nem kell megijedni, nincs semmi sértődés részemről (itt röhögök kínomban az egészen).
Most nem megyek. :)) -
BobMaster
senior tag
Minuszba vagyok én is, ez nem indok. Rövidesen 72000 Ft-ot hagyok a postán és a főbérlő zsebében.
Anyám tudja ezt, de azt is, hogy fontos nekem ez a buli. Zsémbeskedik azt jólvan.
Mi lenne, ha csak ''leugranál a bótba'' oszt utána elmondanád, hogy ''húú, ne tudd meg, a Lalinak összeomlott a vindóza, és a szakdoliját kellett a bedszektoros wincheszterről megmenteni''
Ez nekem mindig bejön :) -
HEBI
senior tag
válasz
BobMaster
üzenetére
Igen jók vagytok, ezért szeretem ezt a helyet.
DE. Nem ezen az ezresen múlik a dolog.
Röviden: Annyi pénzem bőven van, amiből ez megvalósítható lenne. De van egy nagyon zsémbes családom (persze csak a szülők). Röviden havi 50.000 HUFot ''kell'' félretenem. Ez nem olyan könnyű. Most még be kell fizetnem a sulit is.
Azaz meglehetősen mínuszban vagyok. Ezt ők tudják és akkor én még elmegyek ''bulizni''. Remélem érthető.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest