Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
Melóhoz leginkább, meg egyébként hobbi célra is, valamint más jellegű munkakör irányába való orientáció miatt is. - A melóhely simán bevállalná a szerződést, én nem biztos hogy belemennék velük, még ha vonzó feltételeket ajánlanak is - a kötelező elköteleződés miatt.
Nemzetközi kurzus jó lenne, viszont nem tudom hol, és azt hogy oldom meg online, eléggé helyhez vagyok kötve jelenleg... sajnos. Ami változhat, de amíg nem, addig szeretném hasznositani a képességeimet jobb irányba. -
F4ther
tag
A cél, hogy tudjam használni a megszerzett tudást a már meglevő szakmám mellett.
Pl jelenleg zajlik belső applikáció fejlesztés, python, js, php alapon. Én ennyire nem értek hozzá, de apróbb alkalmazásokat irtam már, c++, és javascriptel, valamint ismereteim vannak plc, verilog, microcontroller programozásról.
Valamint távolabbi cél, jobban ebbe az irányba menni, termelési támogató programokat irni, digitalizáció, trace, gépi tanulás.. többnyire back end. -
F4ther
tag
Sziasztok,
Tudom hogy nem teljesen ide vág a téma, de talán innen kaphatom a legrelevánsabb válaszokat.
Már van egy mechatronika bsc-m, és sok éve dolgozok multinál, viszont szeretném tovább fejleszteni magam programozás irányba, professzionális szinten.
Lehetőleg remote / hétvégi oktatás, de egy bsc-t nem szeretnék elkezdeni mert túl hosszú idő lenne, és nem garantált hogy az országban leszek hosszú távon. MSC-ből nem tudom, hogy van e ilyen jelleggel kurzus, valamint az okj képzések ugye nincsenek már. Az otthoni önképzés nem a legjobb, mert rengeteg minden felett elsiklik az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest