Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
Melóhoz leginkább, meg egyébként hobbi célra is, valamint más jellegű munkakör irányába való orientáció miatt is. - A melóhely simán bevállalná a szerződést, én nem biztos hogy belemennék velük, még ha vonzó feltételeket ajánlanak is - a kötelező elköteleződés miatt.
Nemzetközi kurzus jó lenne, viszont nem tudom hol, és azt hogy oldom meg online, eléggé helyhez vagyok kötve jelenleg... sajnos. Ami változhat, de amíg nem, addig szeretném hasznositani a képességeimet jobb irányba. -
F4ther
tag
A cél, hogy tudjam használni a megszerzett tudást a már meglevő szakmám mellett.
Pl jelenleg zajlik belső applikáció fejlesztés, python, js, php alapon. Én ennyire nem értek hozzá, de apróbb alkalmazásokat irtam már, c++, és javascriptel, valamint ismereteim vannak plc, verilog, microcontroller programozásról.
Valamint távolabbi cél, jobban ebbe az irányba menni, termelési támogató programokat irni, digitalizáció, trace, gépi tanulás.. többnyire back end. -
F4ther
tag
Sziasztok,
Tudom hogy nem teljesen ide vág a téma, de talán innen kaphatom a legrelevánsabb válaszokat.
Már van egy mechatronika bsc-m, és sok éve dolgozok multinál, viszont szeretném tovább fejleszteni magam programozás irányba, professzionális szinten.
Lehetőleg remote / hétvégi oktatás, de egy bsc-t nem szeretnék elkezdeni mert túl hosszú idő lenne, és nem garantált hogy az országban leszek hosszú távon. MSC-ből nem tudom, hogy van e ilyen jelleggel kurzus, valamint az okj képzések ugye nincsenek már. Az otthoni önképzés nem a legjobb, mert rengeteg minden felett elsiklik az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest