- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ide kellene-e írnom, de úgy néz ki a procinkkal van gond.
Néhány napja bekrepált a gép otthon. Alig 1 órája ment a gép, épp filmet néztem, aztán egyszer csak kékhalál [arra már nem emlékszem, mit írt, de azt már többször kiadta a gép életében]. Oké. Jó, nyugi, pihent a gép egy kcisit, elindítanám, erre nem indul (monitor se kapcsol be, tehát a bios beállítások se jön elő). Néhány mp múlva egy női hang szólal meg: "System failed CPU test." S ezt addig hajtogatja, míg a gépet nem áramtalanítjuk. Alaplapunk [ASUS P4s8x] kézikönyvében erre a hibaüzenetre azt írja, nézzük meg, hogy a proci rendesen van e benne, de akármit csinálunk vele, mi sem változik.
Bátyám próbált már ezt-azt... gép elég rendesen ki lett takarítva, elvileg minden dugasz helyén van, kiszedett valami elemet is,amin a BIOS van, vagy mi [ezekhez még nem nagyon értek... khmm. szégyenszemre], s visszarakta, s mindezek ellenére se indul, ugyanaz a probléma.
Arra gondoltunk, lehet, hogy a processzor halt meg. De lehet, hogy nem, passz... Ezért is írtam ide, hátha kapok valami segítséget. Tehát jól jönne a help
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest