- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
válasz
nunyesz #3045 üzenetére
Vannak dolgok amik nem azt hozzák ki magukból, mint amit elvárnánk tőle. Vannak hardverek amik nem az hozzák ki magukból amit elvárunk tőle...
...vannak DVD írók, amik nem nyújtják azt amit elvárunk tőle.
Sok pénzt gyűjtöttem anno, kb. 5 évvel ezelőtt a jelenlegi PX-716A DVD (IDE) íróra, kb 30E -be került akkor. Írtam vele néhány lemezt, ritkán kellett, mert akkor még nem volt digitális fényképezőgépem. Talán fél-egy éves használatután elkezdett rakoncátlankodni. Előszőr csak a nagyon olcsó lemezeket írta meg rosszul, majd nem is volt hajlandó megírni őket. Jó, arra amúgy is felkészítettek, hogy a Plextor kényes a lemezekre. Aztán már a márkás lemezekket is diszkriminálta, szemét módón megírta, vissza ellenőrizte: azt mondta: lemezellenőrzés sikeres. Két-három hét, hónap után viszont pörgette a megírt lemezt, nagynehezen feljött, de vannak szektorok amit nem tudott bemásolni, majd később már semmit.Probálkoztam többféle írószoftverrel. Arra gondoltam ideje alaplapot cserélni, mert a 900-as AMD TB-öm már elavult. Az új alaplap, az új proci talán a lemezírási problémáimat is megoldja, közben még az IDE kábelt is 80 eresre cseréltem és boldog voltam, mert megoldott néhány dolog. Pl. amit megírt azt normális sebességel megírta.
Félre tettem a gagyi szupermarketes lemezeket, félre tettem a szaküzletes márkásokat, mert a végére már csak a Plextorokat volt hajlandó megírni, akkor még vissza is olvasta, mondtam jó akkor legyen Plextor, minden fontos adatot ezentúl Plextor lemezre írtam, ez egy időre megoldotta a problémám. Aztán szépen lassan ez is elmúlt. Egyrészt nem lehet már Plextor lemezt kapni, helyette probálkoztam a Verbatim TY-s MID-es lemezzel, de "nem jó neki, nem eszi meg otthagyja". A vége a történetnek: lézerbeállítási hiba.
Most ott tartok, hogy a fontos adataimat pendrive-on behordom a melóhelyre és ott írom dvd-re.
Ezek után merjek-e venni Plextort?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kedvenc zene a mai napra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest