- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
bajtokarpi #224 üzenetére
Nagyon hirtelen: ha nem is lesz rá valamilyen parancs vagy egyéb trükk, biztosan nem egyesével másolgatnám, hanem az egészet egyszerre, és utána a mondatok végén tördelném át a külön oldalakra.
-
Perillustris
senior tag
Sziasztok,
A prezentáció rögzítése közben a felvételt is elindítottam. Leállításkor elmentettem, ez lett az első fájl. Utána elindítottam még egyszer a felvételt, megint elmentettem (másként), így lett a második fájl. A méreteken látszik is, az első 6Gb, a másik 9. A részleteknél is látom, hogy az egyikben 2 db multimédiás klip van. Mégsem találom a másodikat, csak az elsőt tudom menteni.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest