-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulkobb
tag
válasz Carlos Padre #169748 üzenetére
jelentettem és letöltöttem az appot,de ott hogy lehet törölni az üzit?
-
hulkobb
tag
sikerult megoldani, ujra mukodik a ps koszi. Remelem a sok kis kocsogot akik ezeket kuldik lebannoljak..
-
törölt tag
válasz seniman #169750 üzenetére
A csávó egy igazi mekkelek aki szakértőnek adja el magát. Egy közveszélyes hülye, és nem a jóindulatú hülye. Mindezt úgy, hogy ötvennégyezer követője van.
A betonkemény az volt, amikor kifúrta a prót a venti felett (az enyémen is ki van), majd megállapította, hogy így sem halkabb a gép, de végülis meg lehet csinálni, nem árt (ezzel önmagában gyak megölöd a konzolt, lassan)... -
Lacko66
tag
válasz Carlos Padre #169733 üzenetére
Csatlakoztam csak én az ilyen táblázatok kezeléséhez teljesen hüe vagyok.
Valaki kitöltené helyettem ? Nem szeretném elcseszni az egészet.Név: Misilaci
Mikor tudsz játszani: Hétvégén és a munkabeosztásomtól függően hétköznap esténként is
Milyen játékokkal játszol: GT Sport, Diablo 3, The Witcher 3, HZD, Last Guardian, Pinball FX3
PSN név: Misilaci
Régió: HUN
Mivel multiznál másokkal: GT Sport, Diablo3
Van mikrofonod-headseted: nincsKöszönöm
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
cyberkind
félisten
Fat gép szétszedéséhez van valami tipp amit ajánlott betartani? Kb 3 éves a gép de nem az enyém, viszont lehet szét kéne szedni egy pasztára meg pucolásra.
-
troland26
őstag
-
saelin
veterán
válasz Carlos Padre #169762 üzenetére
Jaja. Nekem a lakótársam zavarja ha "magamban" beszélek a gép előtt. Valamilyen szinten érthető az ő álláspontja is. Engem is zavarna ha órákon keresztül telefonálna.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sp8787
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
-
Carlos Padre
veterán
Ezért kell olyan fülest venni, ami visszacsatolja a mikrofon hangját és így nem ordibálsz ha csapatban játszol.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
ProEvoFan
nagyúr
Kicsit visszatérve az egér használata konzolon témára.Ha a MS tényleg agyon reklámozza majd a nemrég bejelentett natív egér/bill lehetőséget xboxon, plusz a kiadóknál eléri, hogy tényleg legyenek már szívesek szervereket biztosítani az egérrel játszó/nem játszó embereknek, akkor szerintem a Sony is rá lesz kényszerülve ennek a bevezetésére, aminek én örülnék, de úgy érzem ennek - több okból kifolyólag - nem mindenki örülne.Sőt!
Többször én is elcsábultam a Hori Tac erejének.Egyszer el is jutottam a rendelésig, de pont nekem nem maradt a készletből, így ezt "megúsztam".[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
A PS4 Pro tudja a natív 4K-t, vagy csak felskálázza? -
james001
veterán
Játszottam ma a Knack-el,hát egy ilyen unalmas,repetitív,idegesítő,röhejes és fos platformer játékkal se játszottam még Nem is értem,ez hogy lehet egy olyan ember szüleménye,aki régen a Crash-en is dolgozott Komolyan sok indie platformer jobb ezerszer ennél az exkluzív címnél...
Próbáltam neki több esélyt is adni,de a 3. chapter közepénél ment a delete.[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
addikt
válasz ProEvoFan #169771 üzenetére
A külön szerverezés lesz szerintem a nagyobb probléma. Eleve folyamatosan aktívak az eszközök, nyilván senki nem fogja lekapcsolgatni/kihúzgálni az egér+bill kombóját. Így viszont milyen alapon döntsön a szerver besorolásnál?
Mi van pl. akkor, ha multi közben vált valaki kontiról egérre, vagy éppen fordítva? Ledob a szerver és átpakol máshova? Nem kötözködöm, csak nem tudom elképzelni, hogy működne ez a gyakrolatban. -
MrDrake
tag
válasz ProEvoFan #169771 üzenetére
Úgy tudom, a PS4 már rég támogatja az egér/bill-t, csak a fejlesztőkön múlik, hogy engedélyezik-e azok használatát. A Fortnite pl. bármilyen párszáz forintos vacakkal is játszható, a Paragon szintén támogatta, de a legtöbb játék nem.
(#169772) Roli_7: Van egy pár játék, ami natív. Pl. Wipeout Omega Collection.
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
PS3-ból milyet érdemes venni?
Úgy döntöttem, hogy nem halhatok meg anélkül, hogy az RDR-t végig nem tolom."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
javorszky
tag
Sziasztok!Letöltöttem a mobil appot de sajnos elfelejtettem a jelszót!A jelszóhoz kötelező nagy betü,szám?Már arra se emlekszem annyira siettem a beüzemeléssel!Pedig két hónapja van csak még meg!
Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
-
hombre[EU]
veterán
-
törölt tag
Egy system-wide gyorsopció, ami az egeret aktiválja/kikapcsolja.
A játékokban pedig elég ezt a beállítást nézni és ha
aktivált állapotban van, akkor csak KM szerverre mehetsz, deaktiváltban pedig másra is.Online menet közbeni aktiválásnál pedig kidob a játékból/szerverről. Előbbit lehet system-wide is kierőszakolni. Utóbbit pedig a játéknak kell megoldani.
Nem megoldhatatlan dolog. Bár az adatbázisszerkezetük megvalósításának okán a sonynál ez lehet nem lesz igaz és a sonys fejlesztőknek nehézséget okozna.
-
RangerFox
veterán
válasz sztpega #169786 üzenetére
A sztori teljesen lapos, unalmas és gyenge volt, könnyed kikapcsolódáshoz és kisgyereknek sem való, mert ahhoz túl nehéz (inkább frusztráló, de nem jó értelemben, mint a legtöbb platformernél, ahol élvezettel haladsz előre és csinálod újra a pályákat jobb eredményekért meg ilyesmi), az ellenségek teljesen ötlettelenek voltak, ráadásul a legélvezetesebb része (amikor nagy Knack-kel vagy) csak bizonyos pályákon volt elérhető. Ha mondjuk szabadon lehetett volna váltani az alakokat, akkor sokkal élvezetesebb játékmenete lett volna több lehetőséggel. Így viszont kvázi értelmetlen volt a méretváltás, mert az adott pálya egy ponton mindig rákényszerített, hogy változz kicsibe vagy legyél nagy. Fáradt vagyok ahhoz, hogy részletesebben, jól összeszedetten kifejtsem ezt, meg nem is most játszottam vele. Az biztos, hogy nem emiatt a játék miatt vettem volna Day1 egy Ps4-et. Nem rossz játék, csak nagyon középszerű.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz RangerFox #169791 üzenetére
Ha nem lett volna olyan frusztrálóan gagyi a nehézség egynek elment volna. Sztori is elmegy.
De easy szinten kívül okádás nehéz és ezt úgy mondom, hogy Dark Souls 1-3, Demon's souls, Bloodborne-t is végigvittem. Azokat nem éreztem unfairnek. A Knack szimplán idejétmúlt gagyi lett. Ki sem adtam volna így 2013-ban. -
félisten
válasz james001 #169774 üzenetére
Ah nem tudom mennyit játszottál vele/ chapter 3, gondolom nem végig, de már annak a capternek a végén is van meglepetés és kb onnan kezd magára találni az egész. Nagyon jó platform játék szerintem, nagyon fain volt.Tele van remek ötletekkel, Knack mivé és milyen formában mit magába építve tud továbbmenni. Nem a legjobb a megvalósítás, de remek ötletekkel van tele és a közepétől már szinte letenni sem tudtam.
Mint látom itt is elég megoszlóak a vélemények, nekem az egyik kedvencem lett, főleg az utolsó 7-8 pálya miatt.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest