- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz Carlos Padre #170100 üzenetére
Több milliós eladásai vannak a Dark Soulsnak és a Nioh-nak is Kihívés kell a játékokba nem ez a quick time-os hülyeség
PS5
-
sp8787
addikt
-
penge111
addikt
Valami Japán játék akció is jöhetne már, gondolhatnának a rétegjátékosokra is Egy kis fincsi YS VIII, Disgae 1 vagy 5, FF X, DQ XI (ha más a KSZ köcsög volt )...
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
veterán
Végül úgy döntöttem, hogy csak sima vagy slim gép lesz, nem adok 40-el többet a Pro-ért. Kérdésem az lenne még, hogy ezek között van valami különbség?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
penge111
addikt
válasz syIex #170112 üzenetére
2016B az régi szériás, egyes felhasználók jelezték itt, hogy hangos a ventije annak is. 2116B az új típus az nagyon csendes, de lehet a spidermannal meg a RDR 2-vel abból is jön valami új típus azt nem tudom.
Mod: FIFA 2019 Bundleban van már 2216B slim is, de nem tudok arról semmi infót!
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Megjott a FW 6.02 .
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
kentucky
őstag
Merre a legolcsóbb RDR előrendelve? Megéri day one megvenni, vagy érdemes várni egy hetet?
-
Gery9112
őstag
válasz kentucky #170121 üzenetére
Ha érdekel a játék day 1
Ha nem érdekel a játék day 1Ha lemezesre célzol szerintem egy jóóóó darabig nem fogsz olcsón hozzájutni. Boltoknál meg maximum 1-2000 ft eltérés lehet.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
xgbcx
tag
Sziasztok! Külső merevlemezek közül van valami ajánlott amit érdemes lenne beszerezni? Seagatenek van külön ps4-re készített külső merevlemeze, meg éri az plusz felárat vagy egy sima változat is jó lehet játékokra?
-
Wesder
félisten
válasz xgbcx #170126 üzenetére
Szerintem ezek a dedikàlt külső HDD-k csak parasztvakítàsok. Kell egy USB3-as hàz, abba meg akkora merevlemezt veszel, amekkoràt szeretnél. Így lett nekem 3TB 25-ért hàzzal együtt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
dunc
nagyúr
Srácok a 6.02 mit takar?
-
wierra
senior tag
Utállak benneteket!
Most kénytelen vagyok megvenni a DS3 Deluxot és az Unravelt!Pedig a Nioh-val szemeztem eddig.
Kösz a tippeket!
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Strange Brigade-ról van valakinek tapasztalata?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
penge111
addikt
válasz Gigicuci #170132 üzenetére
Nézd én a korábbi részeivel játszottam, azok is nagyon jók voltak. PC portja szarul sikerült, azért húzták le. Itt egy cikk róla,én nagyon kedvelem ezt az oldalt itt még nagyon nem csalódtam abban, amit jóra értékeltek. Erről a részről én nem tudok nyilatkozni, csak a korábbiakról nagyon jó és fordulatos az Ys-s játékok története, jó a harcrendszer, fantasztikus bossfigtok voltak a régi részekben, ami valós időben zajlik, sok ügyességi és logikai feladvány van bennük, és a zenéjük nagyon szuper szokott lenni. Szóval minden benne van, ami egy jó kis jrpg-hez kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
wierra
senior tag
válasz #95558144 #170138 üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy lesz Részedről reakció a hsz-re.
Az viszont tuti, hogy kell valami könnyedebb a két From közé lazításnak. Mondjuk UC3, bár annyi cím van felhalmozva, hogy bőség zavara lesz.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
RoryBreaker
aktív tag
Üdv! az MSX001NEO PS4 Pro verzióról mit kell tudni? Ahogy látom ez valami Alza-s dolog. Szabad vásárolni onnan? Köszi.
Ha nem, akkor honnan? (Persze minél olcsóbban)
Ja és ha már itt tartunk, még nem tudom megéri e pro-t vásárolnom, nincs 4k tv-m...
Az összehasonlító videókat néztem, nem eget rengető a különbség, vagy nem vettem észre.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
Deck
titán
válasz RoryBreaker #170147 üzenetére
Megéri minden esetben amikor van rá pénzed. Jobb a framerate több játékban. A Youtubeos összehasonlítások alapján nem fogok érezni. De majd ha élőben összehasonlítanád egy játékon belül akkor éreznéd
Alza jó hely, vedd nyugodtan
[ Szerkesztve ]
PS5
-
penge111
addikt
válasz RoryBreaker #170147 üzenetére
Szia, ez a Alza általk adott kód, így semmit nem tudunk mondani róla. jelenleg 3 típusa van a pronak, a dobozra írják rá ezt a számot:
7016B régi szériás prok, elég hangos sajnos a ventilátor benne
7116B ez újabb típus, talán 2017 november óta létezik, halkabb a ventilátor
7216B, még semmit nem tudunk róla, mert október végefelé fogják a RDR2 játékkal együtt árusítani.Prot neked kell mérlegelned, ha van rá pénz akkor veszed, ha nincs nem. Sima hd tvnél is már sebességbeli és grafikai javulást nyújt. Videókon nem fogod látni a különbséget, mivel gondolom nem 4k-s kijelzőn nézted meg. Mondom ezt úgy, hogy nekem slim masinám van.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest