- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Üdv, olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék egy olyan oldalt, hogy menüpontok megnyomása után a középső content divbe includoljon egy külső php tartalmát és mindig mikor megnyomom a másik menüpontot, az töltsön be. ezt hogy tudom megvalósítani egyszerűen?
-
kkdesign
senior tag
válasz
fordfairlane #12473 üzenetére
Szakdolgozathoz kellene, azt meg nem kéne CMS rendszerrel csinálni :S ...
-
kkdesign
senior tag
Üdv, olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék megvalósítani egy olyat, hogy van egy admin felületem és erről az admin felületről híreket tudjak kiíratni a főoldalra. Az is megfelelne, ha egy komplett kész kódot tudnék belepakolni az oldalba, csak valósítsa meg ezt, és lehetőleg a hírek száma 1 oldalon 10-nél több ne legyen.
-
kkdesign
senior tag
válasz
Sk8erPeter #12240 üzenetére
Valamiért nem mentett megint a program, én meg feltettem úgy, de megcsináltam eddig is ezt, elsőre mikor mondtátok, ezért nem értettem. Most átnéztem újra, most jó lett és megvan a session-os hiba. Az adatbázist még mindig nem tudja kiválasztani... Ha 1 adatbázisom lehet, és az kkdesign néven belül vannak a táblák, akkor az úgy jó ahogy fentebb írtam, a $dbc close(); nélkül? mert azt már kitöröltem, tehát a connect.php-ben nem zárja le a kapcsolatot...
-
kkdesign
senior tag
Előzőhöz annyit, hogy most azt írja ki, hogy Warning: mysqli_select_db() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /connect.php on line 3
Nem sikerĂźlt kivĂĄlasztani az adatbĂĄzist! de pedig jól adtam meg ... átírtam a kódot mysqlire az i nélküliről...
<?php
$dbc = mysqli_connect("127.0.0.1", "kkdesign", "jelszó") or die("Nem sikerült kapcsolódni az adatbázishoz!");
mysqli_select_db("kkdesign",$dbc) or die("Nem sikerült kiválasztani az adatbázist!");
mysqli_close($dbc);
?>
ez lenne a hivatalos atw-s..:
<?php
$kapcsolat = mysql_connect("127.0.0.1", "kkdesign", "******");
if (!$kapcsolat) die("Nem sikerült kapcsolódni az adatbázishoz!");
mysql_select_db("kkdesign", $kapcsolat) or die("Nem sikerült kiválasztani az adatbázist!");
mysql_close($kapcsolat);
?>
az oldal amiről beszélek az pedig : [muszáj, hogy atws legyen...] -
kkdesign
senior tag
válasz
DeltaPower #12229 üzenetére
köszi, a hibák egy része megszűnt, de még mindig jelenvannak és a session-ös az oldal elején még mindig ott van, php.ini fájlal megszűnt a gond egy oszt társamnak, de itt az nem működik nálam :S ...Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, resource given in /login.php on line 75
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, resource given in /login.php on line 76
Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, resource given in /login.php on line 78
Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /login.php on line 79
Warning: mysqli_fetch_row() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /login.php on line 81
Nem jó a jelszó!
Warning: mysqli_close() expects parameter 1 to be mysqli, resource given in /login.php on line 108
ezek még mindig itt vannak és hibát adnak, ezekkel mit kezdhetnék? ( az oldal elején ami van sessionos hiba az nem számít a jegybe hibának, de furdalja az oldalam, tehát az is érdekelne, hogy azt hogy küszöböljem ki.) -
kkdesign
senior tag
válasz
modder #12226 üzenetére
Elnézést de nem tudom ennyire szaknyelven még, hogy így output meg úgy, sajnos nem értem teljesen amit mondasz
magyarul jó helyen van ez így, hogy a bodyból a phpben ez az első ? már nagyon bele vagyok keveredve az egészbe, localhoston működött wampserverrel, de élesben már nem...
-
-
kkdesign
senior tag
válasz
Sk8erPeter #12221 üzenetére
<?php
$kapcsolat = mysql_connect("127.0.0.1", "kkdesign", "*********",'kkdesign');
if (!$kapcsolat) die("Nem sikerült kapcsolódni az adatbázishoz!");
mysql_select_db("kkdesign", $kapcsolat) or die("Nem sikerült kiválasztani az adatbázist!");
mysql_close($kapcsolat);
?> ez a kapcsolat,
a sorokban pedig ez van:
if(isset($_POST["felvisz"]) && !empty($_POST["fnev"]) && !empty($_POST["pwd1"]))
{
require_once('connect.php');
17 $felh= mysqli_real_escape_string($dbc, trim($_POST["fnev"]));
$pwd1= mysqli_real_escape_string($dbc, trim($_POST["pwd1"]));
$pwd2= mysqli_real_escape_string($dbc, trim($_POST["pwd2"]));
$vnev= mysqli_real_escape_string($dbc, trim($_POST["vnev"]));
$knev= mysqli_real_escape_string($dbc, trim($_POST["knev"]));
$cim= mysqli_real_escape_string($dbc, trim($_POST["cim"]));
$nem= mysqli_real_escape_string($dbc, trim($_POST["nem"]));
$ev= mysqli_real_escape_string($dbc, trim($_POST["ev"]));
$honap= mysqli_real_escape_string($dbc, trim($_POST["honap"]));
26 $nap=mysqli_real_escape_string($dbc, trim($_POST["nap"])); -
kkdesign
senior tag
Üdv, fontos kérdésem lenne, beadandó feladatomnak hamarosan lejár a határideje, ezért sürgősen kellene megoldás, és segítség
Adott egy oldal :[link]
alapból kiír 2 hibát a sessionre, és nem tudom, hogy mit jelent, vagy hogy kell eltüntetni, működne ezekkel a hibákkal. De, van még 1 gond, ha regisztrálnék, kidob egy oldalnyi hibát.. ezeket szeretném mihamarabb megoldani, ebben kellene a segítségetek
az oldalnyi hiba:
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 17
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 18
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 19
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 20
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 21
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 22
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 23
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 24
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 25
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 26
Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 29
Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /regisztral.php on line 30
Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 65
Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 67
Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /regisztral.php on line 68
[/OFF]
Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 71
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /regisztral.php:10) in /regisztral.php on line 73
Warning: mysqli_close() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /regisztral.php on line 80 -
kkdesign
senior tag
válasz
Peter Kiss #11697 üzenetére
hát csak azt nem tudom, hogy akkor oda mit kellene írjak, a változót ami felvenné az értéket ? jelen esetben $szév $szhonap $sznap ?
-
kkdesign
senior tag
Kiszedtem egy külön oldalra ami csak evvel függ össze ezek vannak meg eddig ( http://pastebin.com/AdV36hYb )és ugye ez ad egy olyan dátumot, hogy 2012 október 20. (ha meg mást ad meg a felhasználó pl 1999 szeptember 11 akkor meg azt) , viszont az adatbázis úgy kezeli, hogy 2012-10-20. ugye van a 3 változóm év hó nap de azt nem tudom, hogy hova tehetném be úgy ezeket a változókat, hogy az felvegye a kiválasztott értékeket, hisz ha felvenné, onnan a "közös" már felvihetné a dátumot az adatbázisomba.
-
kkdesign
senior tag
Hát igen... Ebben nagyon is igazad van.. Amit még ugye nem tudtam megoldani, az a dátumkezelése, a fenti linken látszik (felviteles) hogy melyikre is gondolok. Hogy írja ki a mai napot hónapot évet, visztont amit majd utána kiválasztanak fel kell vinni az adatbázisba éééé-hh-nn formátumba. Azt ezáltal hogy lehetne megoldani, mert így eddig működik, de ugye nem megy fel :S... $szdatum=$szev . '-' . $szhonap . '-' . $sznap; erre kellene kihozni valahogy hogy szdatumként felvihessem.
-
kkdesign
senior tag
válasz
Peter Kiss #11687 üzenetére
Köszi a segítséged, így már működik ahogy kell
a kérdésedre elküldtem a választ privátban.
-
kkdesign
senior tag
válasz
Peter Kiss #11685 üzenetére
Köszönöm szépen
hát annyit bújtam, hogy már nem vettem észre... Most felvitte szépen. Illetve a dátummal akadnak még gondok, de az most a legutolsó szempont nekem. Ami fontosabb lenne, az az, amit fentebb írtam, a törlős rész és a 2 vele járó hibaüzenet. http://pastebin.com/N0YvTerr ez a lista és ez a törlő -> http://pastebin.com/nv6hQNg6
Notice: Undefined index: torlendo in C:\...\torlo.php on line 11
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\...\torlo.php on line 13 ez pedig a 2 hibaüzenet és hát nem is törli le sem akkor ha checkboxal törlök, sem ha kijelölök és úgy a törlő gombbal. -
kkdesign
senior tag
válasz
Peter Kiss #11683 üzenetére
Rendben, előre is köszi. http://pastebin.com/60PEiRwL ez lenne az, ez a felvitel, itt mikor megnyomom hogy felvigye, látszólag felviszi, ám mégsincs az adatbázisban. a másik ahol kapok hibaüzenetet az ráérősebb.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni, Adott egy oldal amibe felviszem az adatokat elvileg levan kezelve, hogyha a submitre rámegyek, akkor vigye fel. Az adatok eltűnnek, mégsem veszi fel az adatbázisba. Van egy listázó oldalam, ahonnan meg törölni nemtudok és valahogy összefüggésben lehet a 2. A felvivőnél nem kapok semmi hibaüzenetet csak visszavillan az oldal ( php myself-es )
a törlős listásnál pedig :
Notice: Undefined index: torlendo in C:/......torlo.php on line 11
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\......torlo.php on line 13
mi lehet a gondja ? annak is nagyon tudnék örülni ha esetleg valakinek elküldhetném végső esetben, hogy kiderüljön a hiba és megtudnám oldani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest