Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunzwik
csendes tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Az a baj, hogy a kódót bele kellene illeszteni egy forum motorba(SMF RC 2.0), viszont ezt nem tudom, hogy mit és hova kellene beilleszteni, mert külön van egy stilus file(CSS), és külön van egy index.template.php
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DeltaPower
üzenetére
Azt nem értem, hogy a JavaScript miért engedi meg, hogy lehagyja az ember a sor, ill. összetartozó utasításblokk végéről a pontosvesszőt...
Pl. az utóbbi linknél borzalmasan néz ki a kód, így, hogy minden sor vége tök üres, sehol egy pontosvessző...sztem ez az engedékenység nagyon helytelen programozói szokások kialakulásához is vezethet, így lehet abszolút átláthatatlan kódot írni. Persze a linken szereplő még elmegy, de egyébként nagyon rossz, hogy nem lehet szemmel elkülöníteni, hol van az egyes különálló "blokkok" vége.
Ráadásul az ilayer sor vége is igen érdekes, sehol egy elválasztó idézőjel:
<ilayer id="slidensmain" width=&{slidewidth}; height=&{slideheight}; bgColor=&{slidebgcolor}; visibility=hide>
Pff, hát nem tudtam, hogy a dynamicdrive-ra is felkerülnek ilyen gány kódok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pl. az