- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 12T - egytucat
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sztanozs #20988 üzenetére
Az tiszta sor, hogy nem fogja látni és éppen ez a lényeg.
A művelet vége az lenne, hogy ha minden adat bekerült (text & num input-ok), be van pipálva a megfelelő bepipálandó és ki van választva legördülőről a kívánt, akkor az összes beviteli eredmény szerinti kód fut le. Az a kód pedig egy (vagy több), a szerveren lévő fájlt szerkeszt. Többnyire JSON-t. Ezért is választottam a PHP-t, mint kódot.Szóval, hogy rövidre zárjuk a dolgokat: A kliens azt látja a második PHP lefutása után a Submit-et követően, hogy lefrissül az oldal. Azonban, a beküldött kódjaimat tekintve szerver oldalon végrehajtódik a művelet, igaz?
Ha igen, akkor nincs további kérdésem. Ha nem, akkor miért nem?(A végrehajtott művelet alatt értsd: Az echo helyett pl egy txt fájl szerkesztése van)
Ui.: Jelenleg nem tudom letesztelni, ezért kérdezem, hogy ha mégsem jó, akkor mire a tesztig eljutnék, legyen egy konkrétum. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest