Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Joci93
üzenetére
1. Lehet úgy csinálni, hogy egyetlen kontrollerobjektumot használsz több metódussal. A közös kódrész, a "getItemDetails" külön metódusba kerül, amit a többi metódus meghívhat.
2. Lehet csinálni a két kontrollerosztálynak közös szülőosztályt, ami tartalmazza a közös kódrészt.
class IndexController extends MyController
class SubmitController extends MyController
class MyController extends Controller3. Lehet csinálni egy service objektumot, amit aztán bármelyik kontroller használhat. Ebben az esetben a service objektumot példányosítani kell az adott Kontroller konstruktorában, vagy valami service manager komponens segítségével. Laravelben is van ilyen, csak én speciel nem ismerem a Laravelt, így ebben konkrét tanácsot vagy kódrészletet nem tudok produkálni.
A framework saját controller osztályát módosítani valóban nem tanácsos.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Joci93
üzenetére
Igazából elvben nem szabadna két kontrollernek kommunikálni egymással vagy nem tudom. De szerintem jobb lenne ezt a
Details()metódust beletenni a Controller-be. Viszont mivel gondolom a Controller a Core-ban van benne ezért ezt nem kellene csinálni a későbbi frissítések miatt. Esetleg azt lehetne csinálni, hogy betenni egy Controller-t ValamiController néven (Nem tudom mi az Index és Submit ebben az esetben) és aSubmitControllermeg azIndexControllernemextends Controller-el lenne ellátva hanemextends ValamiController, míg aValamiControllermegkapná azextends Controller-t és benne lenne aDetails()metódus.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest