- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #10815 üzenetére
Öööö ... igen, az id mező auto_increment, és sztem már jó is lenne a php kód (amiért tényleg nagyon hálás köszönet
) ... azonban az adatbázishoz való kapcsolódáskor még mindig vmi bibi van, ugyanis ezt az üzenetet kapom, amikor a html oldalon rányomok az "Elküld" gombra: (persze név és e-mail mező kitöltve)
Not connected : Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
Tehát a php kód eléggé az elején már megáll.
Magát a php-t elmentettem php.php névvel & kiterjesztéssel és feltöltöttem a szerverre, majd a html-be ezt írtam:
<form action="http://www.sajátdomain.hu/php.php" method="post">
Nekem úgy tűnik nem itt vétettem, hiszen nem azt írja h nem találja a "motort", hanem a database-el van baja.
Esetleg annak az elérési útját kéne másként megadnom?? Mert ugye erre csak simán az adatbázis nevével hivatkozom, semmi elérési út nincs a kódban ...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest