- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emilio3
csendes tag
Köszi mindenkinek a vèleményèt, akkor lehet majd feldobok egy èrmèt, hogy GE, vagy Osram legyen è.
-
-
kiki22
senior tag
-
K Norbi
addikt
válasz Mágus2 #90308 üzenetére
Azt mondta a VW szervíz hogy a gyári tárcsámba van egy leheletnyi a kerék agy nem deformálódott el! bírta a kiképzést! meg szerintük eddig is ilyen volt, csak a csapágy rezgése meg búgása miatt elszoktam! mert nekem kb 2 éve kezdett el mohogni! és folyamatosan erősödött lehet van benne valami..
csak azt tudnám hogy lehet egy kicsi a tárcsába? félre tudnak ezek kopni? a másik mikor felemeltem a golfot megforgattam a kereket egy leheletnyit mintha éreztem volna mikor megfogtam a rugót hogy darál!
nincs kizárva hogy nem lett valami tökély a visszapréselés és hamarosan megint csapágyas lesz a bal eleje!
Voltam a szerelőnél, a haverom autóján cserélt bal első féltengelyt! Nem mondtam neki semmit, csak kezet fogtam vele.. nem mondtam neki egy mukkot sem. Én ilyen beszari vagyok sajnos. Már úgy voltam vele, hogy hozzá én az autót úgyse viszem. ami megtörtént visszacsinálni nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
vicces
addikt
válasz K Norbi #90311 üzenetére
ahogy én látom, max egy jó nagy szájkarate lehetett volna a reklamációból. semmi több. az ilyen szerelő egyszerű mint egy faék és persze annyira buta is.
eddig én csak 2 szerelővel találkoztam aki utánanéz a meghúzási nyomatékoknak, a többi meg csinálja a szakmát, bevállalják, lesz ami lesz, mert kell a pénz a megélhetéshez. az egyik kedvenc szerelőm viszont már elindult a lejtőn lefelé, mert nála is feltűnt a jelenség, hogy otthagyod az autót nála, mond egy kb időpontot mikor elkészül, de valójában az igazság az, hogy majd egyszer valamikor kész lesz és mehetsz érte. ez több hét késést is jelenthet
én általában vagy tiszta ideg vagyok, vagy hányingerem van, ha az autót szervizbe kell vinnem.:)
-
rob210
nagyúr
válasz K Norbi #90311 üzenetére
Ne haragudj te nem beszari vagy hanem hülye.
Annak azért Örülök, hogy látatlanba megmondtam a hibátMinden esetre a következő csapágycserét megcsinálom neked.
Vésőm pajszerem kalapácsom nekem is van.
De ha gondolod csapágy lehúzóm is akad.Mágus ezt már tudja igazolni ami az én csomagtartómban nincs az nem is létezik
Renault power
-
K Norbi
addikt
#90319) ßrainiac
Szabolcsi vagyok de ezt már egyszer letisztáztuk! he he[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz szőröscica #90317 üzenetére
Hát mindenkinek legyen ez a véleménye, addig olcsón kapok autót.
Mellesleg az enyém még egy kezemen meg tudom számolni, Hányszor szorult szerelésre.
Renault power
-
Cheesy
őstag
válasz rob210 #90322 üzenetére
1993 óta van Citroenünk a családban (1993 Citroen ZX Reflex --> 2003 Xsara Picasso), soha nem volt vele gondunk.
De úgy gondolom, ha egy autóra vigyáz a gazdi és megadja neki ami kell, megbecsüli, időben szervizeli, nem csapkodja-rugdossa, legyen bámilyen márka az meghálálja. Van aki úgy tekint az autójára mint egy másik használati tárgyra a kapa mellett. Ő valószínű nem így gondolkodikDe maradjunk a VW konszernnél inkább tényleg.
www.vakbelmutet.hu
-
rob210
nagyúr
-
net84
őstag
Micsoda francia utalat van itt...
Csutortokon elhoztuk a C2-ot a szervizbol. Szelvedo csere, atvizsgalas es muszaki vizsga pipa. Mar a hahu-n van .
A zasszony megkerdezte a fonokot, hogy nem erdekli-e egy jo auto. Az eddigi legjobb poent hallottam:
Miert? A franciak csinaltak jo autot? Mert en eddig ugy tudtam, hogy az ágyat, a kulcsot es a kremest koszonhetjuk nekik... A tobbi csak szivas...
Mindezt az utan sikerult mondania, hogy kijott egy uj megan alol ("csak" a valtot kellett a helyere tuszkolni).Read only...
-
tresh
veterán
válasz szőröscica #90327 üzenetére
Persze mert ha az 530d lerohad b*asszhatod,majd viszi az automento foleg ja e39-es bodeba van (mar pedig a toroktol vett 4szer visszatekert 370k futott auto le fog rohadni) a bmw is eleg messze van mar a megbizhatisagtol ahogy a vw is..regi 2-es golfok ma is rohogve mennek az utakon es a sarkon javithato egy szerszamos ladaval...bezzeg a tobbi
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Nekünk volt egy, óra szerint 265-tel vettük, 385-tel adtuk el, nem hagyott egyszer sem az út szélén. Nagyon kellemes, megbízható utazóautó volt, a mai napig visszasírom, a mostani Nissanom egy budi hozzá képest.
Ettől függetlenül az biztos, hogy már nagyon komplex autó, és sok a leharcolt példány, ami megszívathat.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz szőröscica #90339 üzenetére
Elhiszem De ebbol latszik hogy gazda fuggo is az auto
-
K Norbi
addikt
válasz szőröscica #90339 üzenetére
Én fasxhosszabbító néven ismerem a bmw-t.
-
K Norbi
addikt
Árulják a volt spoiler szettem! lool [link]
-
K Norbi
addikt
ßrainiac!!! Ha normális első lámpát szeretnél akkor ezt erősen ajánlom! [link]
(#90345) KaiotEch Én így biztos nem tettem volna fel még egy doblemezt sem.
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Nemtudom esetleg ki octavia III tulaj/fosőr, de nektek mennyit csal a fogyimérő?
Ill. Mennyi olaj fogy kb 10k km alatt?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...