- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz Dr.Zoo #70150 üzenetére
R8 V12 sima V nem ?
azt a steroidozott VR6-ot hálisten nem sok mindenbe rakták leginkább tanulmány autókba.
pasztába volt még olyan elrendezésű moci, de az csak 8 ill annak a "duplázása" a veyron-ba.[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
rihi1
tag
válasz FET-MEN #70138 üzenetére
2.0 TFSI (Benzin)
Maximális forgatónyomaték
380 Nm (1800-5500 1/perc fordulatszámon)Maximális teljesítmény
224 kW, 300 LE (5500 1/perc fordulatszámon)2.0 TDI
Maximális forgatónyomaték
380 Nm (1750-2500 1/perc fordulatszámon)Maximális teljesítmény
132 kW, 177 LE (4200 1/perc fordulatszámon)én a benzint látom élvezetesebben vezethetőnek!
-
!Overdose!
őstag
válasz Dr.Zoo #70146 üzenetére
A dízel R8 csak koncepcióautó volt szerintem.
FET-MEN: Jogos, de eddig nem a fogyasztásról volt szó, hanem arról, hogy a benzines szűkebb tartományban használható. Persze, hogy az ha szívóbenzineshez hasonlítod a turbodízelt. Alma vs. körte. Ha nincs több érv, akkor pedig jön a fogyasztás. Mondom ezt úgy, hogy most is dízel Octavia-kat nézegetek. Ha teheted azért próbálj ki egy erősebb turbo-s benzinest és még az is lehet, hogy változik egy kicsit az értékrended.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
VR6-Fan
veterán
válasz FET-MEN #70154 üzenetére
miért szerinted a CR nem kajál meg 7-8-9 litert ha tiporják?
szerintem simán,főleg ha 1,5t kell annak is cipelnie...statikus terhelés mellett fogyaszt jól a dizel, meg ott ahol kitud jönni egyértelműen a hatás fokbeli előny
jójó a dizel tényleg van olyan szitu, de ez a dizel fan boykodás egy okádás, persze ez bármire igaz.
!Overdose!:hagyjad pár év és lesz dizel ferrari
[ Szerkesztve ]
-
-
!Overdose!
őstag
válasz VR6-Fan #70157 üzenetére
Annyit még hozzáfűznék, hogy szerintem a legnagyobb baj a szemellenzős elfogultság. Mindenki más körülmények között használja az autóját, éppen ezért mindenkinek más az ideális választás. Nyilván más ha valaki hobbiautót tart és más ha beletesz évi 20-30k km-t, amit a saját zsebéből kell finanszíroznia. Más ha az alföldön lakik és közlekedik és más ha a hegyekben, ahol egy kis szívó elvérzik. Más ha valaki alkalomadtán kimenne egy nyíltnapra. Nem tudom azt, hogy tolerálná egy dízel. És ezek a körülmények akár változhatnak is. 2 éve még én is nagyban nézegettem a turbo-s benzineseket, mert alig néhány ezer km-t közlekedtem. Aztán lett belőle 25k/év. Ennél a futásteljesítménynél pedig 2 liter fogyasztáskülönbség már évi 200k, amit szívesebben költök a feleségemre, a lakásunkra vagy nyaralásra. Ez van. Ha nem fog újabb fordulatot venni ilyen szempontból az életem, akkor dízelt fogok venni, mert szerintem ennél a futásnál már megtérül, ha nem nyúlok bele valami rollerbe, de attól még a helyén fogom kezelni és ha majd újra kevesebbet fogok menni, akkor remélem egyszer még lesz feltöltött benzinesem is, mert az jó.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
gabor85
őstag
válasz !Overdose! #70161 üzenetére
Nekem úgy volt, hogy mikor megvettem a paszulyt, évi 20k-val kalkuláltam, tegnap lett 15k.
Azt nem mondom hogy megbántam a dízelt, de ilyen kis futásra okosabb lett volna a az FSI/TFSI moci. Főleg hogy mostanában ráadásul gyakran megyek sokszor kis távot, amit ugye nem szeretünk. -
hdman
őstag
Munez: megkaptam a motyót
Ezúton is köszönet vendingonak!
Sopron city :)
-
Ace owner
addikt
Ha már ennyire dízel van porondon:
Galaxy Fold 4
-
FET-MEN
veterán
Télre alufelni ajánló? 15" vagy 16"?
Link is jöhet.Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz !Overdose! #70170 üzenetére
tízéves a minta 6 mm.
vagy csak kukázzam róla a gumikat, aztán mehetnek rá új Hankook-ok?[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
-
zsolt1225
aktív tag
-
8th
addikt
válasz viperabácsi #70137 üzenetére
Valószínűleg ezért egy életre kiutálnak majd innen de én 1millióért vennék egy 1.3 benzines első tulajos gömbölyű Swiftet.
...
-
8th
addikt
válasz VR6-Fan #70140 üzenetére
"ekkora tartományba azért egy dizel se dolgozik"
Igazából de. Sose azt nézd, hogy ez a motor ennyit forog amaz meg csak annyit. Mindig adott motor teljes fordulatszám tartományát vedd alapul. Csak az számít, hogy ennek hány százalékában "él" a motor. Egy jó dízel ugyanúgy elindul 2000-től mint gyári állapotában és tiltásig szépen egyenletesen húz nincs hirtelen letörési pont a teljesítmény görbén.
De isten ments, hogy belefolyjak a szokásos dízel-benzin hitvitába. Én csak lazán hátradőlök és bontok egy gössert....
-
gabor85
őstag
Ja már rég akartam kérdezni, fent vannak az új Contik, (205/55 R16) olyan 2,5-re fújva, és elég bálnásan mozog az autó, mintha lassan reagálná le a kanyarokat. A ballonossága miatt van?
Amúgy imádatos mert a téli után full kuss van az autóban. -
Mindenki bekaphassa az osszes hatamat! Egy nap es 150+ hsz?! Kifolyik a szemem a kurva telefont bamulva...
Akinek eltunt a kepe: biztos azert buntetnek a bitek Istenei mert nem voltatok talin
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
gabor85
őstag
válasz zetecR #70181 üzenetére
Ennek az ellenkezője, hangos és gyors reagálású. Húzom balra pl és lassan reagál aztán belendül. Korrigálok, lassan reagál belendül. De lehet el felrakok szombaton egy goprót és levideózom
FET-MEN nekem még nem, hat az újdonság varázsa. A télire viszont nem tudok gombot varrni.
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz !Overdose! #70161 üzenetére
Egyetértek. Elsősorban a szemellenzővel van baj minkét táborban.
Felénk (dél alföld) nagyon sokan cirkulálnak öregebb szívódízelekkel. Pug 306 1.9D, B Corsa 1.5D ilyesmikkel. Itt sík terepen bármelyik szívódé elgurul 4,5literrel még tán kevesebbel is és erőlködés nélkül tartják a százas utazótempót. Ide nem kell ennél erősebb gyorsabb....
-
-
-
VR6-Fan
veterán
én is leszarom, eddig senki se tudod olyat mutatni dizelből ami tudná azt a szintet, legalább is 4 hengeresből.
no oké ez szép és jó keres nekem akkor egy mérést 300le közeli teljesítmény, és 4 henger 1,5-2l közt, ami tudja azt amit leírtál, és persze dizel legyen, ha meg van szólj
egy motor meg a telj és a nyomaték maxok közt él, ott érdemes autózni vele...
ezért nem szeretem a japán mocikat, de ez már nagyon szvsz.
bitpork:elég szar keco bár nem az én izlésem
FET-MEN:mert álltalába Ti is
helyesen4 hengeres bengásokhoz méregetitek amik ráadásul álltalába szívók azéDe felesleges ebbe bele menni, Andris a helyén tudja azt kezelni amit írtam neki.
[ Szerkesztve ]
-
válasz VR6-Fan #70191 üzenetére
Csak h tudd mut szaroztal le: 1820-ban epult. Full fel van szerelve, de egy idosebb hazaspar tulajdona uh ellcede tv van de net nincs. Egx bazi nagy erdos szantos birodalom kozepen van Aarhustol kb 7 kmrre. Az ablakin kinezve nyuszi meg ozike meg a tulaj ferje a Honda funyirojaval szokott feltunni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
VR6-Fan
veterán
1,8-ból se, már ha az otto körfolyamatot követi valamennyire, és igen utcára tartósan és nem a 80S beli forma1-es gépekbe.
bitpork:irónia :-)
ha még egy kanyargós tükör sima út is tartozik hozzá akkor álom !
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz Nem3sys #70196 üzenetére
Soma!!
írtam valahol hogy nem lehet csúsztatni, hogy olyan mint valami fix leveles szinter?
azt írtam hogy ragadós, és nem lehet olyan finoman csúsztatni mint egy simát nem?kevlára is van amit még pont annyira meg tudsz csúsztatni hogy normálisan el tudj indulni, ha lenne lendkerekem hozzá jó, akkor azt raktam volna fel....
az meg hogy Te nem érzel különbséget a kettő közt nem az én bajom.
lehet olyan vagy mint a nővérem, nála, mind három pedálnak van egy on, meg egy off állása[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest