- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
Beállt a fogyasztásom 6,3-ra
Iphone 7
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
VW Sharanhoz (Ford Galaxy, SEAT Alhambra) van valakinek Magyar nyelvű szerelési kézikönyve?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FET-MEN #69110 üzenetére
Nálam nem akar beállni, cipőmérettől nagyban függ. A domborzat és a város adott, zöldhullámot csak a tévében láttam... Itt akkor lesz zöld hullám, ha feldobom a talpam és befed a gyep
A reggeli melóba menet 4 lámpa van és 1 körforgalom, meg 2 parkoló előtti sorompó(2,3km). az 1.3 benzinessel nem lehet 10 liter alá menni ebben a tetves városban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskokó
veterán
Na sráácok az van amire legkevésbé számítottam... nem igazán lesz jó a 24.e
Illetve jó is lehet de akkor én minél korábban mennék mert legkésőbb 3-4 felé el kéne haza indulnom..
Kik lesznek ott korábban? mert akkor én lehet már 11 felé ott lennék.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FET-MEN #69119 üzenetére
Jártam én a mostani szakaszon 1.6 benzinnel is, 1.3 benzinnel is, meg minden féfével, amit rám bíznak, nem csak octavia, hanem bármi, aminek kereke van...
A teljes átlag most 5,5 körül van, de ebben az összes használat benne van a rövid városi és a hosszú főút túrák is.
Más: Még csak hétfő van, a kifogás generátort elég lesz csütörtökön elővenni.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FET-MEN #69122 üzenetére
A túlzott nyomatékot kizárom alapjáratom, marad az extra rövid váltó. Te készülsz jönni hétvégén?
Nem a rángatással van a baj alacsony fordulaton, ahnem az alacsony olajnyomással, elégtelen kenéssel és magas forgattyús tengely terheléssel. Ez a kombináció elég gyilkos a motornak.
Most messze van? Nyáron sem lesz közelebb.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
En meg atkoltoztem Fehervar egyik felebol a masikba es erezheto a fogyasztason sokkal tobb erre a lampa meg a keresztezodes
-
MunezXBK
nagyúr
Juhúú, megint összeszták a felnim.
-
-
-
Kiskokó
veterán
válasz Mágus2 #69123 üzenetére
Mágus
ez az alacsonyabb fordulaton kisebb olajnyomás stb... ettől lehet hogy nekem az A6 főleg hidegen kis fordulaton (2500ig) tök más hangja van a motornak kicsit dizelesebb csörgősebb.
Ez normális vagy már lehet motorkopás vagy egyéb esetleg olyan hiba ami javitható ?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Kiskokó #69141 üzenetére
Hidegen mindegyik motornak keményebb a hangja.
2500as fordulaton bőven 2 bar fölött van az olajnyomás melegen, hidegen akár 7bar is lehet, de az olajnyomás és a kenés 2 különböző fogalom. A hideg olaj kenési képessége rosszabb, mint az üzemi hőmérsékletű olajé.
maggi1886076 Annak szvsz melegen sincs szép hangja.
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
válasz MunezXBK #69132 üzenetére
Te nem tudod a módszerét Munez? Érdekelne, polírfelni érzékeny mint a szűz kisjány
Az igért videó.
Mágusnak és TreshnekIphone 7
-
borbas666
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy miért mehet ki a fűtés ellenállásom? 80as B4-es audi.
2 volt már benne, igaz mind a kettő bontott volt, egy új 20guriga nem túl barátságos....
Az első bírt vagy 1 hónapot a másik meg kb. vagy 2 hetet.
Így csak a legnagyobb fokozaton megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest