Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rob210

    nagyúr

    válasz petyametyo #56008 üzenetére

    Ezt a cikket kár volt benyomnod.

    Azt ugye mindenki tudja, hogy a Totalcar egy szakmaiságot mellőző német nyaller senkiházi banda?
    Én simán a Megane-t választanám, nem csak azért, mert most is az van, hanem, mert ezerszer kényelmesebb a VW konszern kocsijainál.

    A sógorom átült a passat kombiból, az én meganeomba, pedig ez fapad, nem a full felszerelt és közölte, bazki ez de kurv@ kényelmes és tágas, pedig utálja a francia kocsikat és neki is csak a VW-az isten (most is egy 2 es golfja van hobby autónak és egy A6 osa /kombi/ közlekedni.

    A Renault motorjairól meg csak annyit, a cikkre visszatérve, hogy szerintem elpusztíthatatlanok, ha szervizelik őket, ahogy a cikk kicsit kiforgatva a VW-re tér ki így.
    Mekkora hülyeség már ez, amit szervizelnek az legyen akármilyen kocsi jó lesz.

    "Ezzel szemben a Passat 1.9 TDI motorja, de különösen a régi még nem PDTDI, egy nagyon kiforrott, megbízható technika, örök, mint a nyomorúság, ha szervizelik sose megy tönkre. A Passat és a Megane méretében sincs egy kategóriában egymással, a Passat sokkal nagyobb autó, nagyobb utas és csomagtérrel. Én a Passatot venném."

    Az összehasonlítás teljessége nélkül:
    VW
    Renault
    Akkor melyiknek is nagyobb a csomagtartója és a kényelme?
    Vicc a cikk itt is látszik.

    Egy nagyon fontos dolog még, a 106lóerős verziónál él egyedül a 150ezres csapágycsere, gyárilag elismert hiba az alul méretezettség.
    De aki nem olvas utána a dolgoknak ennyire se, hogy tudja azt mikor kell cserélni az meg is érdemli, hogy megálljon a szekér alatta. Csere után pedig soha többet nem kell ezért szétszedni a kocsit.
    Van a renault topikban nem egy nem két dci megane 300.000 felett apró cseprő hibákkal.

    Tehát nem azt mondom, hogy a renault elpusztíthatatlan, mert olyan autó nincs sőt egyre inkább nincs, de ez a cikk egy megalapozatlan f@szság és meg fogom védeni a márkát amikor ilyen szakmailag alaptalan blődségeket írnak le.
    :R

    Egyébként még annyi, hogy a meganet a borával.
    A passatot meg a lagunával illik összehasonlítani.
    De itt most a cikk miatt ez nem számít.

    [ Szerkesztve ]

    Renault power

Új hozzászólás Aktív témák