Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz AMD Power #20049 üzenetére

    Igen, én téptem is a számat neki. Mert nem normális, hogy PD elemet kell cserélni, meg turbo -t felújítani(140k km) 150k km után. De azt mondták neki azért, mert az autó 1.5 évet állt.
    De kezdi belátni, felment youtube -ra, és egy rakat videó van a PD motorok hibáiról, és mind tulajdonostól. Erre azt kérdezi, hogy akkor mi más alternatíva lehet? Nem akar benzinest, mert meg akarja tartani az 5l -es fogyit. Én is a sima TDi -t mondtam neki, mert VW párti. Még nézett 320D -t, abból is az első szériást, amik adagolósok voltak, elég megbízható. A Common Rail csak később jött, olyat én sem ajánlanék neki.

    Az a probléma, hogy 100k körül keres/hó. Ebből 2 évig 48K/hó a részlet. Dohányzik, tankol, szereti a Meki -t... Ez így még pont bele is férne, na de ha valami gebasz lenne az autóval, akkor mi van? Mert a Vento fenntartása piszok olcsó, ha valami rossz volt, akkor fillérekért volt hozzá alkatrész, és ő maga betudta rakni, mert autószerelőnek tanult, és az autóján gyakorolt.

    FoBCRaistlin: Az nem rossz, jó kis C20LET motor csodákra képes. :D Életemben én is ilyennel kóstolhattam bele, milyen is 300-al menni. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák